Тази предизборна кампания във Варна ще бъде запомнена с едни

...
Тази предизборна кампания във Варна ще бъде запомнена с едни
Коментари Харесай

Иван Портних : Огромни лъжи и невероятни сглобки в предизборната кампания | Победата на 29 ще бъде за хората, които обичат Варна ! Победа на ГЕРБ с №7

Тази предизборна акция във Варна ще бъде запомнена с едни големи неистини и с невероятни сглобки. Това сподели претендентът за нов мандат Иван Портних на среща със симпатизанти и жители с присъединяване на ръководителя на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев и депутати от ПГ на ГЕРБ /СДС.

Огромните неистини са за Варна  – най-красивият град в България! Изумителното е, че те се изричат и повтарят с ненавист от хора, които претендират, че желаят да ръководят този град! Благомир Коцев е емблематичен образец за това! Вместо порграми, слушаме неистини! Тези хора са засегнатост за всеки, който обича Варна, сподели Иван Портних.

Според него черната акция против Варна  е на път да потопи Промяната!

Паниката от социологията , която отрежда безапелационното 3 място за Промяната, докара до основаване на Сглобка под егидата на ТИМ: Между Промяната и Презастроителите, цинично самоопределили се като „ Алтернативата на жителите “.

В момента в Сглобката се водят договаряния за преливане на корпоративен избор – за избутването на Благомир Коцев до балотаж, след което в ТИМ билдинга да се включат и останалите.

Затова съм уверен, че с дейната работа на ГЕРБ , с силата и труда на всеки деятел и симпатизант на нашата партия, с мощната поддръжка на варненци, ние ще успеем да се оправим и с това предизвикателство, сподели претендентът за нов мандат Иван Портних.

Той прикани хората в препълнената зала да защитим дружно и да приключим плановете на Варна , защото развитието на града, на всяка една община във Варненска област беше спряно за 3 години от държавните управления на Промените!  Три години застой!

Спряха Автомагистрала „ Хемус “ – най-важният стратегически план за Североизтока.

Замразиха работата по Автомагистрала „ Черно море “ – най-важният план за Черноморието!

Не отвориха нито една европейска стратегия, нито Плана за възобновяване.

Варна не получи нито стотинка от страната. Депутатите от ППДБ и Българска социалистическа партия истерично гласоподаваха в Народното събрание срещу плановете на Варна!

Затова през днешния ден претендентите на Промяната нямат право да приказват за развиване!

Ние доказахме, че можем да работим за градовете си, макар тях! Затова ни трябват мощни районни кметове, ясно болшинство в общинския съвет, а не плаващи бизнес групировки, които пазят персоналния си интерес!

Иван Портних пожела на 29 победа за хората, които обичат своя град, обичат Варна! Победа на ГЕРБ с № 7 в идния локален избор.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР