Тази нощ майката на едно 4-годишно момченце не е мигвала

...
Тази нощ майката на едно 4-годишно момченце не е мигвала
Коментари Харесай

Безмилостно пребитата Мария проговори. Нека бъде чута от стотици жени като нея

Тази нощ майката на едно 4-годишно момченце не е мигвала в болничното си легло в отделението по „ Гръдна хирургия “ в МБАЛ „ Бургасмед “. След всичко, което се оповести за случилото се с нея през вчерашния ден и късно вечерта, 25-годишната Мария Русчева настоя да приказва пред кореспондент на Флагман.бг.
Решила е да излезе от първо лице, с цел да каже цялата истината, съгласно нея. Как се е стигнало до зверското й пребиване предишния четвъртък в квартирата, която са обитавали до неотдавна с мъжа й Васил Киричев (29 години). С него двамата са съсобственици на погребалната организация „ Вивасват “.
Действително за утежняването на връзките им роля е изиграла и фамилна тяхна другарка, която от известно време е държанка на Киричев, уверена е Мария.
Тя сподели чатове от началото на октомври сред Васил и тази жена и е уверена, че той не можел да вземе решение с коя от двете да продължи живота си. Това го изнервяло и вадело от релси.
На 11 ноември, броени дни преди побоя, Васил и Мария направили кръщене на 4-годишния си наследник. Не поканили посетители. Това бил последният им опит да се съберат в общата им квартира в блок 393 в ж.к. “Меден рудник “, само че и вечерта преди кръщенето той още веднъж я бил грубо.
Жената сподели фотография от главата си, на която е маркирана и дата. Казва, че я удрял грубо с юмруци в главата.
Причината за кулминационната точка на ужасното отношение на Васил към нея в четвъртък, 23 ноември, Мария разкрива рано тази заран.
Вижте какво още следва да бъде осъществено в болничното заведение, с цел да бъде нормализирано здравето й.
Мария не престава да храчи кръв, евентуално има съществени контузии на вътрешните органи:
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР