Тази невероятна детска книжка се озова случайно в домашната ни

...
Тази невероятна детска книжка се озова случайно в домашната ни
Коментари Харесай

Голямото приключение на малкото таласъмче

Тази невероятна детска брошура се озова инцидентно в домашната ни библиотека и дръзвам да настоявам, че е един от най-страхотните дарове, които петгодишната ни щерка е получавала.

" Голямото премеждие на дребното таласъмче " не е елементарна приказка, а интерактивна приказка-игра, която се чете и играе по едно и също време. В нея детето единствено взема решение какво да се случи и какво да създадат основните герои, като тези негови избори дефинират развиването на действието. Затова са вероятни десетки разнообразни завършека на приказката, а при всеки идващ прочит дребното таласъмче минава през нови завършения.  

Четенето на книжката единствено по себе си е едно неповторимо премеждие, още повече че историята е написана увлекателно и с възприятие за комизъм. Не мога да не загатна и очарователните дребни елементи като да вземем за пример следговора, в който създателят и книжката спорят, както и практичните препоръки за възрастните, които ще създадат преживяването още по-пълноценно. Бях впечатлена да схвана, че създателят е българин. Казва се Никола Райков и е написал книжката за своя тригодишен наследник. Благодаря му от сърце, че я споделя и с нас! Още по-силно впечатлена бях от обстоятелството, че книжката се предлага в безвъзмездна електронна версия в поддръжка на идеята за свободно шерване на изкуството. Щедър жест на създателя към всички деца, чиито родители нямат опция да я закупят.

И въпреки всичко, по опция ви предлагам хартиения вид на " Голямото премеждие на дребното таласъмче ". Няма да го намерите в книжарниците, само че може да го поръчате с персонален подпис от създателя и безвъзмездна доставка от уеб страницата Приказка-игра. Тук може да прочетете още доста забавна информация, обвързвана с книжката, създателя, останалите две новаторски приказки-игри, както и читателски оценки и ревюта.

Ако имате опция, поръчайте и специфичните " Таласъмски игри " и " Таласъмски пижами ". Изживяването с тях е несравнимо.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР