Беше малък шок това, което се случи. Аз за първи

...
Беше малък шок това, което се случи. Аз за първи
Коментари Харесай

Пострадал от ударения влак в София: Силен трясък, хората бяха шокирани, но взаимно си помагаха

Беше дребен потрес това, което се случи. Аз за първи път виждах такова нещо. Изпращах собствен прочут и бях във влака. Все още ме боли врата от камшичния удар. Получих леко пострадване, само че нямах потребност от здравна помощ. Това заяви Георги Велев, който е пострадал в случая в ефира на БТВ. 

Доста хора бяха шокирани, беше мощен трясъкът. Самият личен състав на гарата също беше много шокиран в първите минути. Реагираха обаче съответно и започнаха да оказва помощ. Хората си помагаха взаимно. Когато излязохме от влака, видяхме какъв брой доста провали имаше, споделя Велев. 

Първо влакът закъсня с 10 минути. Хората бързаха да се качат, настаняваха по седалките, когато се случи удара. Имаше потърпевши по самите стъпала, пострадаха и хора от личния състав на БДЖ, сподели още той. Мъжът изясни, че чиновниците на БДЖ са очавали повече информаиця от министъра на превоза. 

По думите му машинистът е изглеждал в добро положение, нека всичко с него да е наред. " Хората действаха сносно по отношение на обстановката – макар шока и макар крясъците, които се чуваха. Започнаха да разлеждат вагоните, колите за спешна помощ пристигнаха много бързо ", споделя още Велев. 

Трябва да дадем обаче една дребна черна точка на цялата държавна компания – никой не знаеше къде можем да получим информация и по какъв начин да се работи. Започна да се получава информация по уредбата за закъсненията на влаковете. Влакът за Пловдив отпътува с 120 минути забавяне, посочи Георги Велев. 

Той означи, че е имало хора с пострадвания, с отворени рани.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР