Тази красавица с безупречна фигура не спира да споделя снимки

...
Тази красавица с безупречна фигура не спира да споделя снимки
Коментари Харесай

Как изглежда жената с най-перфектното тяло в света - потребители смятат, че гледането на нейна снимка е опасно

Тази хубавица с безупречна фигура не стопира да споделя фотоси на формите си, само че в последно време вместо удивление в мненията най-често получава негативизъм и ненавист.

Вероника Райек е на 26 години, родена е в Словения, само че живее, кръстосвайки сред Виена, Австрия и Съединени американски щати. Към днешна дата моделът има към 2 милиона клиенти, само че множеството от тях дефинира наличието, което разгласява, като " рисково " за обществените мрежи. Дали това е смешка, или в действителност потребителите мислят по този начин, не можем да бъдем несъмнено, само че признаваме, че гледането на горещите ѝ фотоси несъмнено може да провокира рисково сърцетуптене, изключително измежду мъжката публика. 
                             

„ Тялото ми се счита за „ рисково “ в обществените медии и непрекъснато съм подложена на критика от хейъри, че не върша безусловно нищо друго, с изключение на да споделям фотоси на тялото си “, жалва се Вероника.

Самата тя счита сходни мнения и обвинявания за неоснователни. Говори за лицемерието на интернет потребителите, които поддържат дамите с наднормено тегло и разгласяват откровени фотоси, пишейки за това по какъв начин би трябвало да гледаме положително на хора с необятни размери. Но незабавно щом някое стройно и красиво момиче показа фотография с съвършени форми и идеални физически данни, върху нея се изсипва пумия от обиди и хули. 
                             

„ Всъщност пристигам от бедна страна и трябваше да работя интензивно, с цел да стана това, което съм през днешния ден “, дава отговор на злобарите хубавицата.

Всъщност Вероника в действителност може да се похвали с необикновено красиво тяло, без следи от забележими пластични интервенции. Но евентуално заради актуалната поп просвета, в която главната наклонност е разнообразието от форми и размери, стандартно красивата жена наподобява предизвикателна и арогантна, даже „ рискова “ за обществото, написа Wday.ru. 
                             

Показателно е, че множеството злобари в мненията под фрагменти на Вероника са дами и те не поддържат момичето от женска взаимност, а в противен случай, даже ѝ споделят, че би трябвало да се срами от привлекателния си външен тип. Именно това кара моделката да мисли, че всички тези отрицателни мнения не са отношение персонално към нея, а плод на злоба и ниско самочувствие от страна на коментиращите.

Самата Вероника обаче не за първи път е жертва на насмешки и обиди. Докато била още в учебно заведение, тя била унизена, съучениците я наричали „ дъска “ и „ жираф “ поради плоските ѝ гърди и високия ѝ растеж. Така че Вероника не се отхвърля от обществените мрежи и продължава да радва почитателите си (които хубавицата въпреки всичко им в изобилие) с многочислените си и предизвикателни фрагменти. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР