Тази история за безрезервната вярност на едно куче е поредното

...
Тази история за безрезервната вярност на едно куче е поредното
Коментари Харесай

Безпределна вярност! Куче тича след линейката, караща стопанина му към болницата (видео)

Тази история за безрезервната честност на едно куче е следващото доказателство, че мъчно ще намерим по-добри другари от животните.

Стоплящи сърцето фрагменти демонстрират неизменимата обич на правилно куче към стопанина му, който получил епилептичен пристъп по улиците на Бразилия, до момента в който следва колата на незабавната помощ в продължение на няколко минути. Заснети са от парамедик.

Редно е да кажем, че и кучето, и индивидът са бездомни.

Бездомният собственик на кучето бил откаран по неотложност в болница, само че кучето, което не желаеше да го изостави, го следвало, до момента в който транспортното средство се движи по улиците.

На един стадий кучето стартира да изостава, защото остава без мирис, само че оставайки покрай колата за спешна помощ, то гледа обезверено към екипа, молейки за помощ.

View post on imgur.com

Осъзнавайки, че дългото пътешестване до болничното заведение ще бъде прекомерно тежко за горкото кученце, екипът на колата за спешна помощ стопира и взема решение да го остави да се качи на борда.

Фелдшерът Селиомар Ферейра до Коуто, който е направил видеото, споделя, че целият екип се трогнал от любовта, показана от кучето към притежателя му.

„ Върша тази работа от 19 години и в никакъв случай не съм виждал нещо сходно “, споделя господин Коуто пред изданието Extra.

„ Понякога идваме на мястото на незабавен случай и в близост има домашни любимци, само че те са прекомерно срамежливи, с цел да се доближим до тях, и постоянно бягат. Никога през цялата си кариера не съм виждал такава реакция. ”

Медиците разрешили на кучето да седне до стопанина си, който губел схващане по целия път до болничното заведение.

Щом стигнали болничното заведение, мъжът, който получил епилептичен пристъп, бил подложен на носилка, до момента в който кучето му било наоколо.

Привързаният домакински любим в последна сметка чакал търпеливо до леглото на стопанина си, до момента в който той бил лекуван.

От болничното заведение не са коментирали болничния престой на мъжа и дали се е възстановил, с цел да си тръгне с домашния любим.

Но сигурно това е история, която потвърждава лоялността и любовта, която съществува сред стопаните и техните кучета.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР