Тази история прилича на онези, които сме свикнали да гледаме

...
Тази история прилича на онези, които сме свикнали да гледаме
Коментари Харесай

Да откриеш дъщеря си, дадена за осиновяване преди 40 г.: невероятната история на Клинт Истууд

Тази история наподобява на тези, които сме привикнали да гледаме във филмите и ни се костват прекомерно невероятни за действителния живот.

Преди 5 години светът е шокиран да разбере, че артистът Клинт Истууд, който по това време има седем деца, в действителност има и една извънбрачна щерка. А ориста ѝ е колкото тъжна, толкоз и невероятна, само че въпреки всичко щастлива.

Оказва се, че след съвсем четири десетилетия кино легендата схваща, че има щерка, за която не е подозирал . Нещо повече – тя е била дадена за осиновяване от майка си при раждането и също не е знаела кои са родителите ѝ.

Истината става ясно, откакто Лори Мъри стартира да търси биологичните си родители през 90-те и стига до истината: че самият Клинт Истууд е неин татко.

Младата жена незабавно се свързва с него и му оповестява новината. По това време той няма визия даже, че биологичната майка на Лори е била бременна.

Съществуването на Лори Мъри е разкрито обществено за първи път от биографа на Истууд, Патрик Макгилиган, който споделя, че майка ѝ е имала връзка със звездата в Сиатъл. Малко откакто се разделят, Истууд отпътува за Лос Анджелис. След като схваща, че е бременна, дамата дава бебето за осиновяване през 1954 година По това време Истууд към този момент е благоприятен за Маги Джонсън, за която се дами в края на 1953 година

Така Лори е осиновена от двойка в Сиатъл. Когато става на към 40, тя пожелава да узнае кои са биологичните ѝ родители и в последна сметка вижда в документите, че като неин татко майка ѝ е показала Клинт Истууд. Лори се свързва и с биологичната си майка, само че дамата не желае да има нищо общо с детето, което е оставила за осиновяване.

За благополучие Лори и Клинт съумяват да се сближат.

„ Това явно беше огромен потрес за Лори, само че имам вяра, че Клинт беше извънредно разбиращ към нея и обстановката “, настояват по-късно близки на Лори, представени от DailyMail.

Сближава ги пристрастеността към голфа и разходките измежду природата , а от този момент фамилиите им на няколко пъти са ходили и на фамилни ваканции дружно. Лори е описвана от околните си като страховит състезател и надарен състезател на голф, също като татко си.

След като откриват, че са родственици, Лори и Клинт срещат фамилиите си и се събират за някои празници, като са ходели дружно и на ски почивки и кино министър председатели.

 клинт истууд Getty

Тя е майка на две деца и живее е град Лейкууд, Вашингтон, където е омъжена от няколко десетилетия за Лоуел Томас Мъри III. Съпругът ѝ е част от известна фамилия в Лейкууд, която в продължение на повече от век ръководи сполучлива компания за дървен материал.

Лори Мъри е учила във Вашингтонския университет и е работила като начален преподавател в частно учебно заведение. Тя и брачният партньор ѝ имат огромно имение в Лейкууд, както и дом с частно голф игрище в Калифорния и парцел на хавайския остров Мауи, където Клинт и някогашната му брачна половинка Дина постоянно почивали.

„ Всички в Лейкууд знаят, че Клинт Истууд е неин татко и е по този начин от към 20 години, макар че тя не би говорила за това. Тя в никакъв случай не се показва като Лори Истууд “, разясняват нейни другари през 2018 година пред DailyMail.

 клинт истууд Getty

2018 е и годината, в която светът публично схваща за Лори, откакто тя участва на премиерата на новия филм на Клинт, “Трафикантът ”, на 10 декември. На аления килим Истууд е в компанията на всичките си осем деца. Тогава най-малката му щерка, Морган Истууд удостоверява, че Лори в действителност е тяхна сестра.

На Оскарите през 2004 година Лори е видяна в лимузината с втората брачна половинка на Клинт, Дина, и на аления килим, държейки се за ръце с майката на артиста, Рут Ууд. Според нейни другари Лори е имала прелестни връзки със своята баба. Двете дами поддържали връзка и постоянно прекарвали време дружно.

 клинт истууд Getty

От DailyMail.com се свързват с внука на Клинт от 69-годишната Лори, Л.Т. Мъри, който разкрива: „ Всичко, което бих споделил е, че той е бил прелестен татко на майка ми и постоянно е бил страховит към мен и фамилията ми, когато се забележим. “

Внучката на Клинт, Келси Мъри, се омъжва през юни 2016 година Смята се, че сватбата се е състояла в ранчото на артиста в Мишън, Калифорния. Тя е брокер на недвижими парцели в Такома.

Клинт Истууд участва и на сватбата на внука си Л.Т. Мъри в щата Вашингтон през 2012 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР