Тази и следващата събота ще се проведе онлайн събитието за

...
Тази и следващата събота ще се проведе онлайн събитието за
Коментари Харесай

Безплатен онлайн Ден на професиите за ученици

Тази и идната събота ще се организира онлайн събитието за кариерно развиване “Ден на специалностите: споделяме опит ”. То съставлява платформа, която оказва помощ на бъдещи и сегашни студенти да намерят своя професионален път.

Кампанията дава своето начало от Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол през 2016 година, като за втора година ще се организира онлайн и в организацията ще се включат и други Ротаракт клубове от цялата страна.

Събитието ще се реализира в продължение на две 2 поредни съботи – 12 и 19 март.

Участие ще вземат лектори допълнително от 15 сфери, измежду които право, публицистика, архитектура, мениджмънт, лингвистика, музика и други.

Специалистите ще опишат за всяка една кариера, която би била забавна на младежите – в какво се състои специалността, къде може да се учи и какво е вероятното кариерно развиване след довеждане докрай.

„Считаме, че сходно събитие е извънредно потребно за младежите, защото могат да придобият скъпи знания от към този момент осъществени експерти и да зададат своите въпроси към тях. Като допълнение сме подготвили и HR работилница, в която гимназистите ще научат по какъв начин да напишат своето CV и по какъв начин да се показват в изявление за работа“, разясняват уредниците на събитието.

Събитието е изцяло гратис и ще се организира в  Гугъл Meet. Всеки, който желае да се включи в събитието, би трябвало да направи своята регистрация на посочения линк: https://bit.ly/3vzs43N
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР