Тази година, в навечерието на най-голямото изложение за потребителска електроника,

...
Тази година, в навечерието на най-голямото изложение за потребителска електроника,
Коментари Харесай

Мултимедийни забавления навсякъде с The Freestyle |

Тази година, в навечерието на най-голямото ревю за потребителска електроника, CES, Samsung показа редица нови и забавни артикули, а измежду тях е и The Freestyle. Това не е просто проектор, а и мултимедийна система с високоговорител, светлинни резултати и смарт функционалности. На фона на всичко това, моделът тежи едвам 830 грама. Това му придава нужната портативност, с цел да можете да го употребявате където пожелаете.




Съвсем умерено можете да пренасяте проектора в чанта или раница - той няма да ви натежи или заеме доста пространство. Така The Freestyle елементарно става част от всяко празненство, когато сте на посетители или пък, в случай че почивате в някое отдалечено кътче. Той е в звук с динамичния метод на живот на потребителите, към които е ориентиран, като отстранява рестриктивните мерки в пространството, с помощта на компактния си размер.



Традиционно проекторите оферират опция за прожектиране на картина на разнообразни повърхности. The Freestyle обаче отива оттатък това с прибавянето на първокачествен тон и многофункционална стойка, която разрешава въртене до 180 градуса. Така на процедура се реализира по-голяма еластичност при прожектиране съвсем на всички места, като маси, подове, стени и даже на тавана.



С него можете да постигнете картина с размер до 100 инча, според от дистанцията за прожекция, и при резолюция Full HD (1920 х 1080 пиксела). Проекторът разполага с благоприятни условия за автоматизирано нивелиране и автоматизиран фокус. По този метод картината е ясна и оптимално изравнена без значение от ъгъла, под който е проекторът. Устройството автоматизирано настройва прожекционната повърхност към всяка повърхнина. Всичко това подсигурява съществуването на оптимална картина, даже да нямате идеално равна повърхнина, на която да поставите проектора или пък доста разстояние до зоната за прожекция.



The Freestyle поддържа технологиите PurColor и HDR за тъкмо пресъздаване на цветовете и реализиране на необятен динамичен диапазон, при съществуване на съответното наличие. Допълнително е употребена и система за интелигентно калибриране съгласно цвета на стената,така че да се наслаждавате постоянно на съвършена картина, без значение от фона.



Може да вдъхнете живот на домашните празненства и събирания с другари посредством светлинните резултати в режим Ambient Mode. Налични са авансово заложени варианти за светлини с забавни форми, призма (чрез спомагателна леща), сцена или планиране на лична фотография. Дори единствено да слушате музика, направете го в стилна атмосфера с тези забавни акценти.
The Freestyle има мощна, 5-ватова, 360-градусова звукова система с технология Dolby Digital Plus. Така ще се насладите на музика и дейно озвучаване при гледане на филми или спортни излъчвания. Звукът се популяризира във всички направления към представителя за приемане на най-благоприятен резултат. Налична е и опция за разбор на възпроизвежданата музика и синхронизирането ѝ със съответстващи образни резултати, и те да бъдат непосредствено излъчени върху стената, тавана или друга повърхнина.



В звук с портативния си дизайн, The Freestyle може да бъде захранван и посредством външни акумулатори с технологията USB-PD и мощ 50W/20V или по-висока. Така той ще ви забавлява даже да нямате достъп до електрическата мрежа, когато да вземем за пример сте в придвижване, на къмпинг, отдалечена вила или друго място.

Стигаме и до смарт функционалностите, които ще са от изгода в всекидневието. С Mobile Mirroring можете да предавате наличие непосредствено от своят Android или IOS телефон, употребявайки приложението SmartThings. Чрез Tap View дублирате наличието от екрана на телефона си единствено с докосването му до проектора. Така можете да се забавлявате със фотосите от разходката денем или да гледате забавни клипове в компания. The Freestyle може и да дублира картината от съвместими смарт тв приемници на компанията. Той поддържа и гласово ръководство посредством виртуален помощник.

Какво обаче е приложението на всичките гореизброени благоприятни условия в всекидневието? С The Freestyle можете да гледате филми или сериали в сантиментална конюнктура, с изключение на на стената в спалнята, само че и на тавана, до момента в който се излежавате комфортно. Ако пък не ви се гледа, имате опцията и единствено да слушате музика в композиция с някой от наличните светлинни резултати.



Изненадайте всички на идващия домакински ваучър като вземете The Freestyle и прожектирате музикалните клипове на стената. Проекторът може да е с вас и в хижата за разформироване сред планинските преходи. Освен това с в допълнение табло/повърхност за прожектиране той ще е от изгода и до момента в който сте на къмпинг на плажа.

Благодарение на чистата и качествена картина в композиция със подобаващ тон, The Freestyle е подобаващ както за филми и сериали, по този начин и за спортни събития, в това число и идните Олимпийски игри и Световно състезание по футбол. Голямата картина до 100 инча го прави подобаващ за групово гледане, като с 360-градусовия тон всички ще чуват наличието.

А в този момент можеш да поръчаш авансово The Freestyle с защитен калъф и саунд бар HW-A450 на цената на проектора. Научи повече в партньорската мрежа на Samsung или. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР