Тази година в Игри на волята: България безспорно са подбрани

...
Тази година в Игри на волята: България безспорно са подбрани
Коментари Харесай

Неподозираните таланти на участниците в Игри на волята

Тази година в " Игри на волята: България " несъмнено са подбрани участници, притежаващи мощен хъс и предпочитание за победа.

Въпреки че в риалити формата много от тях са съперници, в обществените мрежи мнозина показват другарски връзки и пускат общи фотоси и лайфове. Именно в Tik Tok и Instagram звездите от предаването вземат решение да разкрият и забележителни креативен умения, непоказвани преди в " Игри на волята ".

За кого приказваме ли? Мирела и Илиян, които се оказаха неподозирано положителни в танците.
                             

Илиян е сполучлив модел, работил с топ фешън марки. Извън професионалните си задължения Илиян очевидно обича да разпуска със спортни и хип-хоп танци.
                             

Красивата Мирела пък е една от най-следваните девойки в обществените мрежи от тазгодишния сезон на " Игри на волята: България ".

 

Тя също има интерес към танците, като също така обожава да пее. С танците Мирела е печелила награди от разнообразни състезания, само че като свое най-голямо достижение регистрира трето място на международното съревнование Dance Worls Cup.

Любопитен факт е, че тя показва близки връзки с Валери, синa на Мария Гроздева, който също не пропуща да демонстрира, че има интерес към Мирела.

 
                             

Интересното е, че някогашният другар на Мирела е също участник в четвърти сезон на " Игрите ". Не единствено, че взе участие, само че е и в племето на Мирела.

Става въпрос за Лефтеров, който не скри във визитката си, че последната му връзка е била много красива, само че и трагична, визирайки точно красивата инфлуенсърка.
                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР