Тази година стават 35 години, откакто певицата Рени е на

...
Тази година стават 35 години, откакто певицата Рени е на
Коментари Харесай

Рени за Георги Илиев: Очаквах да видя грозна мутра, но се шокирах, когато влезе този изключително красив мъж

Тази година стават 35 години, откогато певицата Рени е на сцена и я приветстват еднообразно мощно, както в България, по този начин и в Сърбия.

Тя не крие, че й е мъчно и я боли от обстоятелството, че в последните години няма никаква връзка с огромния си наследник Борис и дребното, което научава за него, е с помощта на майка си, с която момчето продължава да поддържа връзка.

" Една майка я боли доста, когато няма връзка, такава, каквато е имал, с детето си. Защото ние с огромния ми наследник бяхме извънредно близки, той ходеше с мен на всички места – и по участия, огромен купонджия е, пускаше лайфове, качваше се на сцената с мен “, описа певицата в предаването " Преди обед “ по bTV.

 Рени разкри, че огромният Орлин Горанов има значима роля в живота й и той е повода тя да се върне от Израел и в този момент още веднъж да живее в България

``Бутах една количка в магазина в Израел и се чудех какво да върша. В този миг, както си заставам, ми звъни телефона. Беше Орлин Горанов. Това прекатурна живота ми. Покани ме да заминем на турне в Канада. Тогава взех решение да се завърна още веднъж в България``.

Чалга иконата сподели и за своите срещи със мощните мъже от 90-те - мутрите от подземния свят.

``Вече бях известна и получих покана да пея на частно празненство - в ресторанта на Жоро Илиев в Бургас. Изпаднах в потрес, бях слушала какви ли не неща за този човек. Бяха нужни много старания, с цел да ме убедят да пея там.``

``Не знаех как наподобява Георги Илиев. Представях си грозна и страшна мутра, а когато влезе в ресторанта се очаровах какъв извънредно хубав мъж стои пред мен. Беше доста добре облечен и въздържан``

“Тъкмо тогава си бях купила апартамент, крещя си в този момент добре пристигнало. Знам, че те дават много пари, такива едни безотчетни празненство тогава се хвърляха. Единият от защитата стоеше до мен и единствено вадеше пари от джоба, като свършат, отива вади от багажника и зареждат с нови пачки. Много добре мина мероприятието. Добре ми пристигнаха тези пари, всичко беше на шест. Оттогава имам извънредно положително усещане от Георги Илиев ".

“Когото си отворих заведение той постоянно идваше. Винаги учтиво и с почитание към мен се обръщаше, само че може би и тъй като моето държание е било такова – не съм предразполагала за различен тип връзки " – безапелационна е изпълнителката на “Като птица ", добави Рени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР