Тази година на церемонията Икар“ ще се раздадат 24 награди,

...
Тази година на церемонията Икар“ ще се раздадат 24 награди,
Коментари Харесай

Филип Аврамов: Театърът те прави човек, той лекува недъзите ни

Тази година на церемонията " Икар “ ще се раздадат 24 награди, откъм време ние сме ужасно ощетени и поради това ще пострада и част от сюжета. Това сподели за " Фокус " в предаването " Денят на фокус “ артистът Филип Аврамов. " Тъй като действително и по пет минути да отделиш на премия, отново си е  проблем, тъй като се получава времево някъде към 2 часа церемонията. Но както и да протече, уповавам се да усетят празника тези хора, които се занимават със театрално изкуство, да бъдат приобщени към концепцията, че като има интернационален ден на нещо, то би трябвало да се отпразнува. А пък и мотивът награди " Икар “, те се развиват от години наред и мисля, че  тъй като се познавам с повече от сътрудниците, няма да е проблем да отпразнуваме в Народния спектакъл. И всеки, който се усеща съпричастен, да може да посети Народния спектакъл в днешния ден и да честваме дружно “.

Все още има просвета, само че що се отнася до финансиране нещата са трагични, както всички знаем, а не би трябвало да е по този начин, добави Аврамов. " Всеки, който върви на спектакъл, не посещава доктор, тъй като може да звучи несериозно " да, ще отивам на спектакъл “, само че този спектакъл те разсмива, той те прави човек, той те кара да се замислиш за това по какъв начин други хора се излагат, в случай че е комедия и изключително в случай че е хубава, когато хората се припознаят в нея, да си излекуват недъзите, личните недъзи “.

Аврамов показа, че за него е голямо наслаждение да раздава награди. " Що се отнася до премиите, това е един прекрасен мотив и в живота ми по този начин се случва, че не съм единствено артист, само че съм бил и водещ на много събития. Интересно ми е постоянно какво ще се случи, какви ще са реакциите. Най-голямото наслаждение на нашата специалност е да се изненадаш самичък. “

Бистра ОКЕРЕКЕ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР