Тази година и Черният петък едва ли ще е като

...
Тази година и Черният петък едва ли ще е като
Коментари Харесай

Слухове: Затварят моловете за Черния петък?

Тази година и Черният петък надали ще е като хората. Намаления по магазините има и в този момент, само че публично Black friday ще започва идния петък.

В тази връзка имало съществени опасения, че управляващите може да излязат с изненадващо решение да затворят моловете за уикенда, разбра Стандарт.

" Имаме информация от сътрудници в други молове, че се приказва сходно нещо. Засега нямаме никаква визия, само че всеси божи ден нищо не се знае ", споделиха служителки в огромен магазин на един от столичните.молове. "

Вярна или не, това е информация, която буди безспокойство и за бизнеса, и за клиентите.  И без това от пролетта насам оборотът е понижен стряскащо и магазините в моловете се надпреварват да измислят всевъзможни промоции, с цел да привлекат клиенти.

" Трябва да се вкара желязна дисциплинираност по време на Черния петък, с цел да може да си стигне до някакъв баланс в тази обстановка.Крайните ограничения няма да доведат до нищо положително, единствено ще доизнервят всички ", разясняват чиновници в моловете.,
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР