Тази година херцогът и херцогинята на Съсекс празнуват Коледа далеч

...
Тази година херцогът и херцогинята на Съсекс празнуват Коледа далеч
Коментари Харесай

Къде принц Хари и Меган Маркъл избраха да празнуват Коледа ?

Тази година херцогът и херцогинята на Съсекс честват Коледа надалеч от останалите членове на кралското семейство, въпреки и някои от тях да са останали „ разочаровани “ от този избор.

Говорител на двойката споделя пред “Entertainment Tonight”, че принц Хари и Меган Маркъл са се осамотили в Канада , а това решение „ отразява значимостта на тази страна от Общността на нациите и за двамата “.

Представителят загатва, че херцогът е „ чест клиент на Канада през годините, а това е бил и дом за херцогинята в продължение на седем години преди да стане член на кралското семейство “.

„ Те се любуват на топлотата на канадците и красивата природа дружно със сина си “, споделя още представителят. Източник на изданието твърди, че майката на Меган – Дория Рагланд, ще пътува от Лос Анджелис, с цел да бъде дружно с внука си за Коледа.

Според осведомени лица кралица Елизабет Втора е дала позволение на двойката да прекара празника настрана от кралското семейство, само че някои негови членове са „ разочаровани “, че херцогът и херцогинята няма да бъдат част от обичайното фамилно събиране.

View this post on Instagram
The Duke and Duchess of Sussex are pleased to announce they have named their first born child: Archie Harrison Mountbatten-Windsor This afternoon Their Royal Highnesses introduced Her Majesty The Queen to her eighth great-grandchild at Windsor Castle. The Duke of Edinburgh and The Duchess’ mother were also present for this special occasion. Photo credit: Chris Allerton ©️SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 8, 2019 at 8:39am PDT

„ Някои членове на фамилията считат, че двойката е трябвало да вземе поради напредналата възраст на кралицата и принц Филип “, споделя източник. „ В последна сметка, тя е на 93 и това е първата Коледа на Арчи, а нито Нейно Величество кралицата, нито принц Филип ще бъдат в близост вечно “.

В петък беше обявено, че принц Филип е признат в болница, само че се чака да излезе до няколко дни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР