Тази година е много динамична за Цвети Разложка, която се

...
Тази година е много динамична за Цвети Разложка, която се
Коментари Харесай

Поредно престижно отличие за Цвети Разложка

Тази година е доста динамична за Цвети Разложка, която се завърна в България поради следващо отличие. На интернационалните награди за мода, бизнес и шоубизнес във Варна собственичката на международния конкурс,,Lady Universe ” бе наградена в категория „ Организатор на интернационалните събития “.



Освен това Цвети бе оповестена и за модерно икона на церемонията. Тя се радваше на голямо внимание и доста от гостите персонално я поздравиха, като не пропуснаха да се снимат с нея. С извънредно наличие и непретенциозно държание, Разложка обърна внимание на всички по време на вечерта. Самата тя показа, че уважението и признанието за нея са най-голямата премия в живота, а най- щастливите моменти за нея са с детето ѝ. В момента тя още веднъж се е отдала на сина си Никола, който тренира интензивно няколко типа спорт и чака новата образователна година. Разбира се, това не пречи на работния развой на Цвети, която извънредно изкусно съчетава целия претрупан режим с работни и персонални задължения, подготовката по новите планове и идното ѝ пътешестване като интернационално жури на състезанието „ Мис Европейски съюз “ в Италия. Дни преди оценката си тя се завърна в България от Токио, където за следващ път се организира „ Lady Universe Japan “ 2022.



Както всяка година от началото на състезанието в Япония, Разложка участва като притежател и ръководител на журито на „ Lady Universe Japan “ 2022.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР