Тази година чакахме лятото по-дълго и по-нетърпеливо, затова вече дойде

...
Тази година чакахме лятото по-дълго и по-нетърпеливо, затова вече дойде
Коментари Харесай

Слагаме начало на дългите летни вечери LG домашно кино на двора

Тази година чакахме лятото по-дълго и по-нетърпеливо, по тази причина към този момент пристигна моментът да му се насладите оптимално. Ако прегърнете топлите, дълги вечери, ще имате опция да създадете незабравими моменти със фамилията и приятелите си. Несравнимо наслаждение са прохладните събирания в двора, на по пиво, барбекю или домашно лятно кино - единствено описвайки тази картина, сигурно провокираме неспокойствие тя да се случи в действителност. LG схващат очарованието на летните вечери и за това употребяват революционна технология, с която съумяват да уловят изображения и вълнуващ тон, с които да трансфорат двора ви в извънреден оазис на домашното кино. С LG OLED серия С тв приемниците и саундбар системата SC9S летните вечери ще се повдигнат на едно ново равнище, което ще вкара магията на лятото непосредствено в двора ви.

Открийте магията на лятото:
Лятото е време за завършения, почивки и нови мемоари, които да останат вечно. С LG OLED тв приемниците можете да откриете свят с наситени и реалистични цветове, впечатляващи изображения, пренасящи ви в екзотични дестинации, и вълнуващи истории. Представете си да се потопите в кристално чистата вода на уединен остров или да изживеете вълнуващо пътешествия в дивите джунгли - всичко това от удобството и уюта на личния си двор. С тв приемниците на LG тази магия е още по-силна, доближавайки ви до действието и предизвиквайки желанието за летни занимания.

Еквивалент за тон:
Точно както лятото има един необикновен, знаков звук, който не срещаме в нито един от другите сезони, по този начин и саундбарът LG SC9S изпълва въздуха с чувство за богат, вълнуващ тон. Предприемайки кинематографското си преживяване, саундбарът ви придвижва за едно неповторимо аудио преживяване, подсилвайки всеки детайл от излъченото наличие - без значение дали се шепти, приказва, или смее на него. От лекото клатене на листата до мощните летни стихии - всеки тон е точно пресъздаден, улавяйки есенцията на сезона и повишавайки преживяването на домашното външно кино.

Безпроблемен монтаж и ръководство:
Със сигурност никой не желае да се занимава с дълго и комплицирано монтиране тъкмо в приятните летни вечери. Ексклузивната скоба за монтаж на саундбара ви разрешава елементарно да го поставите в идеална позиция под тв приемника, без да е нужно да имате специфичен долап за него. Има елегентен, непоказен дизайн, който идеално добавя телевзора. Oптималният тон се доближава извънредно елементарно, като това може да бъде направено с отдалеченото на тв приемника и не е нужно да държите повече от едно отдалечено към вас. Можете да управлявате силата на звука, да проверявате положението на връзката и даже да избирате режим на звука.

Ако позволите на LG OLED тв приемници и саундбар системи да станат част от летните ви вечери, сигурно ще пожънете триумф и ще се насладите на ужасно зрителско преживяване вкъщи, съпроводено от доста страсти и радостни мемоари.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР