Тази година беше особено добра за киноиндустрията. И съм сигурна,

...
Тази година беше особено добра за киноиндустрията. И съм сигурна,
Коментари Харесай

Топ 10 на най-добрите филми тази година

Тази година беше изключително добра за киноиндустрията. И съм сигурна, че ще остане в историята с част от филмите в класацията ни. Не мога, а и не искам да подценявам триумфа на потвърдени известни поредици, като и бокс-офис резултатите на   и " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " потвърждават моите думи, че лентите се радват на нечуван зрителски интерес, а в полза на истината са и изключително положителни – всяка в жанра си. Освен това ще е незаслужено да пропусна огромния триумф на филмите от света на Марвел –  и " Капитан Марвел ", както и " Спайдър-мен: Далече от вкъщи ".

Годината зарадва децата с доста мощни анимации – като, която провокира възторг в киносалоните, и " Играта на играчките 4 ", най-хубавия до този миг филм в богатата история на франчайза. Екранизацията на " Цар Лъв " също беше посрещната задушевно от рецензията, само че не такава е ориста на, създадена по известния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър. 

" Нас "

След " Бягай! " майсторът на политически поляризираните хорър филми Джордан Пийл ни съкруши с   – разтърсваща история за нормално американско семейство, което по време на отмора е нападнато от друго семейство – техни зли двойници, които трансформират почивката в цялостен пъкъл. Актрисата от  " 12 години в иго "  и  – ,   още веднъж потвърждава, че талантът ѝ е космически, а тази ѝ роля може да се окаже най-хубавата в кариерата ѝ. Нионго, както и останалите артисти в основните функции, играе две функции и те са в цялостен контрастност между тях. И го прави напълно. Резките придвижвания, мътните погледи и животинската експанзия, съчетани с деликатната накърнимост, смелостта и майчинския инстинкт, построяват силни и запаметяващи се персонажи, които няма по какъв начин да не бъдат видяни от Академията. 



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР