Тазгодишното издание на конкурса „Global Travel Retail Masters“ 2020 отличи

...
Тазгодишното издание на конкурса „Global Travel Retail Masters“ 2020 отличи
Коментари Харесай

Black Ram Whisky се окичи с поредния златен медал

Тазгодишното издание на състезанието „ Global Travel Retail Masters “ 2020 отличи Black Ram Whisky със златен орден в категорията „ World Whisky “.

Форумът, който годишно се провежда от профилираното английско списание „ The Spirits Business “ обичайно събира на едно място голям брой производители на уиски от целия свят, с цел да излъчи най-хубавите на международната сцена.

Тази година събитието се организира при започване на септември в Лондон, а предложенията бяха оценени от топ дегустатори, публицисти, бармани и търговци, които останаха възхитени от неповторимата мекост, високо качество и усет на Black Ram Whisky.

Black Ram Whisky отлежава най-малко три години в дъбови бъчви. Отличава се със златистожълт цвят с фини кафяви оттенъци, прелестен мирис на дъб и малц и леки опушени тонове. Напитката се е наложила както със своите вкусови качества, по този начин и с неповторимия си външен тип.

Black Ram Whisky се радва на голям интерес освен у нас, само че и в чужбина. Изнася се за страни от Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да превзема от ден на ден нови международни пазари.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР