Тазгодишното издание на ежегодната престижна класация отличи 100-те най-добри работодатели

...
Тазгодишното издание на ежегодната престижна класация отличи 100-те най-добри работодатели
Коментари Харесай

Обявиха Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021

Тазгодишното издание на годишната влиятелна ранглиста отличи 100-те най-хубави работодатели на България за 2021 година. Класацията е формирана на база извоювани български и интернационалните оценки през последните 3 години. 

“Класацията Топ 100 най-хубави работодатели в България отличава фирмите, които систематично и целеустремено се развиват както стопански, по този начин и в областта на стимулиране, задържане и развиване на човешкия запас. Усилията, които поставят работодателите, с цел да основат работна среда, отговаряща на повишаващите се стандарти, заслужават откровени възторженостти. Щастливи сме да забележим толкоз доста компании, които съумяват да развият работодателската си марка и капацитета на чиновниците си в условия на динамично изменящи се условия и да поощрим устрема им да бъдат шеф за образец ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на CareerShow.  

За малко време усещането за работодателска марка и основите, върху които стъпва положителната тактика за нейното разпространение, се промениха осезаемо. Факторите, които отличават едни работодатели от други, получиха доста по-комплексен темперамент. Вече не е задоволително компанията да бележи финансов растеж или растеж на човешкия капитал, с цел да придобие известност. На фокус са сложени по-дълбоки потребности на чиновниците, които би трябвало да бъдат посрещнати, с цел да се поддържа и развива тяхната ангажираност, преданост и мотивация.

CareerShowIndex 2021 събира оценките на спечелилите в CareerShowAwards 2020, CareerShowAwards 2019, ForbesBusinessAwards 2020, ForbesBusinessAwards 2021, TopEmployer Institute и b2b Media Awards 2020.

В Класацията намират място компании от разнообразни браншове, с друг размер и история на пазара на труда у нас. Сред 100-те най-хубави работодатели на България намират място както компании с хиляди чиновници и десетилетно наличие в България, по този начин и стартъпи и млади компании, които потвърждават, че сполучливо създадената тактика за развиване на удобна работна среда са основна част от формулата за триумф на всеки шеф.

Сред спечелилите в CareerShowIndex 2021 се подреждат компании като Nexo, Риск Инженеринг АД, Уникредит.

Цялата ранглиста на CareerShowIndex 2021 може да видите тук:

Класацията Топ 100 най-хубави работодатели в България е самодейност на - водещите награди за най-хубав шеф. Всяка година за отличие в CareerShowAwards се борят стотици кандидатури в над 50 категории. Победителите се дефинират от без значение жури от световнопризнати експерти с дълготраен опит в разнообразни области.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР