Тазгодишният Мондиал ще се изиграе през зимата, което ни дава

...
Тазгодишният Мондиал ще се изиграе през зимата, което ни дава
Коментари Харесай

Winbet регистрация дава шанс за залог на мачовете от Световното

Тазгодишният Мондиал ще се изиграе през зимата, което ни дава чудесна опция да изгледаме всички мачове. Атрактивните борби стартират още в груповата фаза, а с бонус към този момент ви дава голям брой разнообразни благоприятни условия за залог.

Група D е измежду подценяваните, само че, съгласно нас, тъкмо там се крие най-голямата конспирация. Естествено, актуалният международен първенец Франция е корав любимец, само че пък всеки от 4-те тима се намира в. Ако приемем, че „ петлите “ ще оглавят класирането, борбата за второто място ще бъде супер яростна. Франция, Дания и Австралия бяха в една група и на последното международно, а в този момент компания ще им прави и Тунис.

Едва ли някой е сюрпризиран, че Франция е супер любимеца на Уинбет бг за победа в групата. Техният коефициент е 1.40, което напълно не ни наподобява като неприятен залог. Шансовете за 1-во място на Дания са 4. Коефициентът за оглавяване на групата от Австралия или Тунис е надлежно 11 и 15.

Нека споделим и по няколко фрази за другите тимове.

Франция

Те са на трета позиция в ранкинга на ФИФА и измежду любимците за продобиване на шампионата. Тактиката на Дидие Дешамп е главната въпросителна към „ сините “. По-консервативния му метод нервира почитателите, а ниската ефикасност изнервя потребителите на Уинбет.бг.

Французите са супер надарени, а това потомство занапред ще развие големия си капацитет. В офанзива имаме имена като Килиан Мбапе, Антоан Гризман и Карим Бензема, който евентуално ще завоюва и Златната топка в края на годината.

Дания

За някой може и да е изненадващо, само че датчаните са в топ 10 в класацията на ФИФА за националните тимове. Страната постоянно е подценявана, само че постоянно е разполагала със постоянни футболисти.

В този миг, „ аленият динамит “ не разполага с изявени имена, само че ефикасния им жанр бе задоволителен за 9 победи в 10 квалификационни мача. Между тях пък, тимът стигна до и до 16-финалите на последното международно, където приключи наедно с Франция в груповата фаза. Тогава датчаните вяха изхвърлени от финалиста Хърватия след осъществяване на дузпи. Шансовете им за изплъзване и от тази група са много солидни, а ние ви предлагаме да заложите на Дания в прогнозите на Уинбет бонус.

Австралия

Вече споменахме, че те бяха в една група с Франция и Дания на последното международно (тогава Перу бе 4-тия тим). Австралийците не съумяха да завоюват нито един мач, само че пък приключиха наедно против Дания.

Австралия се класира за Мондиала, откакто „ излъга “ Перу на дузпи и ние не виждаме, по какъв начин те могат да се промъкнат още по-напред.

„ Кенгурутата “ са на 39-то място в класацията на ФИФА, само че надали ще реализиран нещо в тази група.

Тунис

Тунис е 30-тият най-хубав тим в света, или най-малко това ни демонстрира моментната им форма. Отборът има богат опит на Световни шампионати – това е шестото им класиране. За тяхно страдание обаче, нито един път не съумяха да излязат от групите.

Тунис стигна до победа над Панама преди 4 години, само че не съумя да се класира напред след загуби от Англия и Белгия в една от най-трудните групи на надпреварата. Тунизийците играят много постепенно, а мачовете им не са от най-вълнуващите. Тази тактика обаче лимитира много съперника, а ние ви съветваме да не залагате на резултатни техни мачове в тиражите на Уинбет България.

Младият гений на Манчестър Юнайтед Ханибал Меджбри ще води тима. Той има доста добър удар от отдалеченост, който би могъл да шокира някой от по-именитите противници в групата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР