Тайвански прокурори обвиниха китайския доставчик на Apple Luxshare Precision Industry

...
Тайвански прокурори обвиниха китайския доставчик на Apple Luxshare Precision Industry
Коментари Харесай

Тайван обвинява китайския доставчик на Apple в търговски шпионаж

Тайвански прокурори упрекнаха китайския снабдител на Apple Luxshare Precision Industry в противозаконни дейности против тайванския му съперник Catcher Technology, в това число кражба на информация, представляваща комерсиална загадка, и склоняване на чиновници. По делото са повдигнати обвинявания против 14 души.

Прокуратурата в Тайпе съобщи, че траялото година и половина следствие е открило, че китайската компания Luxshare редовно е нарушавала правата на тайванската Catcher, " с цел да влезе бързо в индустриалната верига на Apple и да получава поръчки ". Твърди се, че китайското сдружение е привлякло тайванския екип за научноизследователска и развойна активност, като е дало обещание на чиновниците високи заплати, а също по този начин е откраднало търговски секрети на съперници, като по този метод е предизвикало обилни вреди. Според обвиняването Luxshare се е занимавала с тези действия, с цел да " построи бързо заводи и да създава всеобщо корпуси за iPhone, iPad и други артикули ".

Властите са повдигнали обвинявания на 14 души по дело за корист с доверие и кражба на търговски секрети за следващо потребление в чужбина. Базираната в Тайван компания Catcher, производител на калъфи за iPhone и iPad, съобщи, че продължава да работи за отбрана на комерсиалните секрети и интелектуалната благосъстоятелност и ще упорства случаите, които нарушават нейните права и ползи, да бъдат разследвани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР