Тайсън Фюри открито нападна и обвини Александър Усик за проваления

...
Тайсън Фюри открито нападна и обвини Александър Усик за проваления
Коментари Харесай

Фюри нападна Усик за проваления мач: Жалко копеленце, страхлив плъх

Тайсън Фюри намерено атакува и упрекна Александър Усик за проваления съединителен мач в свръхтежката категория на професионалния бокс.
 Жената на Усик назова Фюри
Жената на Усик назова Фюри " циганска кралица "

Екатерина не си поплюва

Двубоят сред носителя на пояса на WBC Фюри и Усик, който държи коланите на WBA/WBO/IBF/IBO, трябваше да се състои на 29 април в Лондон, само че договарянията бяха прекъснати поради претенциите на Фюри.

Усик се съгласи на разпределението на наградния фонд 70:30 в интерес на британеца, който по-късно пък отхвърли уговорка за реванш. В последна сметка търпението на украинската страна се изчерпа и договарянията бяха прекъснати. Неофициално се счита, че Фюри не е бил подготвен за мача и по тази причина е направил всичко допустимо, с цел да го провали. Не по този начин мисли обаче самият Фюри, който атакува в обществените мрежи Усик.
 Пропадна мачът Усик - Фюри
Пропадна мачът Усик - Фюри

Претенциите на британеца станаха прекалено много, разяснява мениджърът на украинеца

" Ти си едно малко и тъпо копеленце. Цяла седмица се молиш и хленчиш за мач реванш като девойче. Като го получи, избяга.

Сега да знаеш, че цялостен живот не си бил задоволително неустрашим, с цел да се биеш с Циганския крал. Ти си малко лайно. Страхлив плъх, такива като теб не заслужават да бъдат свързвани с мен ", избухна Фюри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР