Тайсън Фюри използва социалните мрежи, за да отговори на предизвикателството,

...
Тайсън Фюри използва социалните мрежи, за да отговори на предизвикателството,
Коментари Харесай

Фюри веднага се закани на Джошуа

Тайсън Фюри употребява обществените мрежи, с цел да отговори на предизвикването, което Антъни Джошуа му насочи. Световният първенец нокаутира Кубрат Пулев в деветия рунд и незабавно след края на мача се заприказва за идващия противник на AJ. Фюри е безапелационен, че желае да премери сили с Джошуа и счита, че ще се оправи с него за 2-3 рунда.

„ Гледах до момента Антъни Джошуа по малкия екран. Каза, че желае да се бием. Аз желая този дуел, желая да съм идващият му противник. Ще го нокаутирам в 2/3 рунда. Нямам самообладание да го сторя “, сподели Фюри в Twitter.

Веднага след мача мениджърът на AJ - Еди Хърн разгласи, че от 13 декември стартира да работи за мач с Фюри. 

Хърн показа бъдещите проекти на AJ и съобщи, че от на следващия ден стартира работата по организирането на мач сред Джошуа и Тайсън Фюри.

„ От на следващия ден започваме да работим, ще създадем мач с Тайсън Фюри, най-големия в историята на бокса. Нека приказваме по-малко, повече да действаме, дано оставим завещание и ще го създадем “, съобщи Хърн.

„ Знаем какво би трябвало да създадем, той желае да е международен първенец и аз ще се опитам да го направя. Това ми е работата “, добави той.

Още по тематиката:

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР