Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър нямат търпение да се изправят

...
Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър нямат търпение да се изправят
Коментари Харесай

Меле преди мача: Фюри срещу Уайлдър на пресконференция

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър нямат самообладание да се изправят един против различен на 1 декември! Двамата боксьори ще си съперничат за купата на Световния боксов съвет (WBC), а напрежението сред тях е толкоз осезаемо, че ескалира още на общата им конференция.

След като двамата публично си размениха закани зад микрофона и отговаряха на въпроси 40 минути, пристигна време да застанат очи в очи за обща фотография.

Само че фотографирането не мина в положителния звук.
Изненадващо слаб интерес към Уайлдър - Фюри Билети от по 60 паунда към момента непродадени
Първо Уайлдър стартира да сипе закани право в лицето на противника си. " От събота ще ме познават като индивидът, който е победил Фюри! Ще те разпространявам по кръга! Ще те нокаутирам! ", бе запалил непобеденият американец.

Снимка: Reuters

Фюри не спомогна изключително за спокойствието, като присмехулно се подсмихваше и в типичния си жанр опитваше да избегне думите, а и плюнките (както самият британец разгласи след това) на своя конкурент.



В последна сметка Уайлдър се приближи прекомерно близо, Фюри го избута, а в последвалото недоразумение се включиха и щабовете на двамата боксьори. Британецът даже смъкна ризата си, с цел да покаже, че е в добра форма.

Снимка: Reuters

До по-сериозни последствия не се стигна, а напрежението бе туширано бързо.

Залогът в мача сред двамата е голям. При триумф на Уайлдър, американецът ще остане непобеден и ще отбрани купата си в тежка категория, а най-вероятно идващият му противник ще бъде Антъни Джошуа. Победителят от този дуел ще бъде разгласен за безспорен международен първенец - собственик на всичките 5 трофеи.

За Фюри пък това е самобитно завръщане на кръга против сериозен противник, откакто бе отвън бокса за близо 3 години поради приложимост на кокаин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР