Тайният план на Русия за Украйна се провали, а съм

...
Тайният план на Русия за Украйна се провали, а съм
Коментари Харесай

Удря ли Путин по България? Шокиращи думи на министър

Тайният проект на Русия за Украйна се провали, а съм безусловно убеден, че те имат подобен както за Молдова, по този начин и за България. Ние сме най-уязвимата страна в Европейски Съюз и НАТО. Планът е разрушение на двата алианса и усилване на въздействието на Русия в Източна Европа. Това съобщи някогашният министър на защитата Велизар Шаламанов за " Твоят ден ".

По думите му в Молдова би трябвало да са в положение да противодействат на тайните проекти на Путин и да изискат помощ от Европейски Съюз. " За мен е значимо България да има проект по какъв начин да пресече съветската дезинформация и агитация, с цел да не бъдем дестабилизирани. Според мен подобен има. Трябва ясно да заявим, че няма да допуснем неустойчивост, подбудена от Русия ", акцентира той.
-->
Според него обвиняването на Международния углавен съд към Путин важи и в границите на българското законодателство. " Агресията на Русия не се приема от Китай, само че те би трябвало да покажат, че могат да въздействат на Путин и да бъдат посредници в спора.

Целта би трябвало да е единствено евакуиране на всички съветски войски и обективен развой за наказване на участниците във военни закононарушения. Основната цел на Украйна и на свободния свят, който ги поддържа, е решение на въпросите на бойното поле - изтласкване на руснаците и помирение.

Китай е пред предизвикването да завоюва доверието на украинците и да упражни въздействието си върху Русия. Изходът от войната е единствено един - евакуиране на Русия от Украйна ", разяснява Шаламанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР