Тайни снимки на Анджелина Джоли, правени от Брад Пит по

...
Тайни снимки на Анджелина Джоли, правени от Брад Пит по
Коментари Харесай

Тайни снимки на Джоли – онлайн хит

Тайни фотоси на Анджелина Джоли, правени от Брад Пит по време на щастливото им брачно и любовно партньорство, плъзнаха из обществените мрежи. На тях една от най-красивите дами в света наподобява безусловно директно – бременна, с децата или правеща смешни физиономии.  Кадрите са били поръчани на Пит от списанието „ W Magazine “ и в това няма нищо необичайно, защото всички знаят за неговата пристрастеност по фотографията.



„ Снимките на Брад ми харесват – резултатът е изцяло удовлетворяващ. Той подхожда доста съществено към увлечението си и обожава да прави най-сложните фрагменти. Колкото повече ги виждам, толкоз повече съзнавам тяхната уникалност. Брад изпипва всеки подробност, с цел да реализира съвършенството “, общително разяснява Джоли за изданието. Въпросните снимки дълго време са били в персоналния списък на Пит и Джоли, само че в този момент плъзнаха из интернет.



Тези дни фотоси и на самия Пит се развъртяха в онлайн пространството. От тях стана ясно, че Брад не се е подстригвал през цялата досегашна карантина. Защото – за разлика, примерно, от Майли Сайръс, чаровникът нямал доверие на дилетанти фризьори. Папараците заковаха кинаджията, до момента в който той се срещна с Фли от Red Hot Chili Peppers по пътя към прилежащото имение на Джоли, където честваха рождения ден на щерка им Шайло, която желае да става момче. Напоследък все по-често се чува, че Брад и Анджелина са постигнали единодушие за възпитанието на шестте им деца – три биологични и три осиновени. „ Шайло е доста близка и с двамата си родители. Брад се гордее с нея, защото тя желае да остане вярна на желанията си “, споделил  близък на огромната фамилия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР