Тайната за небивалия финансов възход на Криско най-после излезе наяве,

...
Тайната за небивалия финансов възход на Криско най-после излезе наяве,
Коментари Харесай

Габровската кръв вода не става! Криско натрупал милиони от лихви! Десетки музиканти взимат заеми от него

Тайната за небивалия финансов напредък на Криско най-сетне излезе нескрито, разбра HotArena.

Младокът от Габрово, който показва извънредно богатство в последните години и неотдавна брои над 300 хиляди лв. за тузарски апартамент в затворен комплекс в София, в действителност богатее от лихварство, а не от каканижене на черни римички, писа „ Таблоид “.

В музикалната колегия настойчиво се шушука, че Кристиян Талев раздава на сътрудници от сектора пари против баснословни лихви, което го е трансформирало в милионер.

Вместо да пилее фамилните благосъстояния, както доста свои връстници, Кристиян употребявал летящия старт в живота си, с цел да натрупа нови пачки, като раздавал заеми. До артиста постоянно опирали негови сътрудници, натрупали съществени задължения или с дълготрайни ипотеки, на които банките към този момент не желаят да отпускат заеми. Криско обаче бил великодушен и постоянно помагал – несъмнено, против подобаваща компенсация. Според осведомени измежду „ клиентите “ на рапъра са някои от емблематичните имена в родния шоубизнес.

Съвсем неотдавна пък до заем от младежа стигнала и една от най-големите ни естрадни икони, повторен притежател на огромната премия от „ Златният Орфей “. Човекът, към този момент на години, имал потребност от 5000 лв., с цел да потегне покрива на къщата си в провинцията. „ Уж го прави от благотворителност, но не забравяйте, че Криско си е габровец. Сметката му е доста добра. На всеки дадени 1000 лв. прибира по 1200. Отдавна е милионер в евро от щедрост “, одумват артиста завистници, потящи се за по 100-200 лв. на присъединяване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР