Тайната пада днес - лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично

...
Тайната пада днес - лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично
Коментари Харесай

Тайната пада! Борисов обявява най-чаканата новина

Тайната пада през днешния ден - водачът на ГЕРБ Бойко Борисов персонално ще разгласи през днешния ден кой е претендентът на партията му за кмет на София. Това оповестиха от ГЕРБ в профила си в Инстаграм късно нощес.

В сряда Бойко Борисов заяви, че за претендент за кмет на столицата има над 20 номинации. В същото време най-спряганото име е на настоящия ръководител на Столичния общински съвет Георги Георгиев. Въпреки това в медийното пространство се завъртя даже името на Христо Стоичков за поста.
-->
ГЕРБ ще се яви в коалиция със Съюз на демократичните сили на вота в столицата.

След като се записаха в Общинската изборна комисия в Деня на София, Георги Георгиев, който беше част от представителите за регистрацията, разгласи профила на претендента в конкуренцията за нов градоначалник на столицата.

" Нашият претендент, когато бъде канен за диспути, ще се явява, за разлика от претендента на Политическа партия и Демократична България. Нашият претендент, когато бъде поканен в телевизионни студия, няма да върви под ръчичка с някой областен кмет.

Той ще бъде виновен, квалифициран и задоволително сериозен с опита си, с цел да може да дава отговор самичък на значимите въпроси, които предстоят ", сподели Георгиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР