Тъй като проявихте голям интерес към статията „“, няма как

...
Тъй като проявихте голям интерес към статията „“, няма как
Коментари Харесай

Как да опитомиш свободолюбивия алфа мъжкар

Тъй като проявихте огромен интерес към публикацията „ “, няма по какъв начин да не обърнем внимание и на друга не по-малко известна кралска двойка – Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж наподобява тъкмо като в приказките: блестяща женитба, три деца, благополучен фамилен живот в същински палат, обич и естетика в връзките им. А това свежо и стройно момиче, което завоюва сърцето на принц Уилям в университета „ Сейнт Андрюс “ преди цели 20 години, в този момент се е трансформирало в зряла, мъдра и способна жена, всеотдайна и отговаряща на високите условия брачна половинка и майка, въплъщение на стила и елегантността, приключена обществена персона - някой, чиято аура излъчва невзискателност, успокоение, само че и голяма мощ.



В този ред на мисли, през днешния ден ви представяме пет златни урока, които можем да научим от херцогинята на Съсекс, с цел да успеем да поканим и задържим в живота си един същински алфа мъж.

Отново разясняваме, че подхождаме към тематиката с щипка подигравка и не желаем да бъдем взети прекомерно насериозно.

Не търси внимание непременно

Да, ти си привлекателна, поддържана, самоуверена жена. Позволи на хората сами да го схванат, вместо да им натрапваш наличието си постоянно и непременно.

Гардеробът на херцогинята основава чувство за невзискателност, минимализъм и грациозност. С други думи, с визиите си като че ли споделя: "Радвам се да съм тук, само че не желая да се пречкам ". С по някое и друго камъче и мънисто, само че не в несъразмерни количества, че да се прекрачва границата на семплия кралски жанр. Разбира се, емблематично изключение от това предписание е незабравимата златна рокля, с която Кейт събра всички погледи на звездната премиера на Джеймс Бонд неотдавна:
 Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд
Изненадвай го с качества, които не подозира, че притежаваш

Изкуството на съблазняването не е единствено за разкрепостени дами с невисок морал. Това, че просто не ти идва от вътрешната страна не си инициативна и полова, когато споделяш с мъже, не значи, че не би трябвало пускаш на независимост своето секси алтер его най-малко понякога.



Кейт и Уилям се срещат през 2001 година в Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, където постоянно споделят едни и същи образователни часове. Принцът я възприема повече като другар, до момента в който тя не дефилира с предизвикателна рокля по време на ревю на 26 март 2002 година. По това време Кейт е обвързана с сътрудника си Рупърт Финч. Това обаче по никакъв метод не стопира Уилям и още на празненството същата вечер той демонстрира интерес към нея. Нещата не протичат по този начин, както принцът ги е възнамерявал, тъй като Мидълтън не отвръща на вниманието.

Приятелството и уважението преди любовта

Бъди негов треньор, а не мажоретка. Алфа мъжът желае да има до себе си алфа жена. Нека във връзката ви има по едно и също време и поддръжка, и съревнование. Двете неща не си опонират, в противен случай, тези взаимоотношения са над клишето "Обичам те подобен, какъвто си " и го замества с "Вярвам в теб, желая да постигнеш задачите си, тъй като знам, че това ще те направи щастлив/а ".



Кейт и Уилям поддържат другарски взаимоотношения в продължение на две години, преди да стартират да излизат публично, и даже стават съквартиранти (споделят един апартамент с четири спални с още двама техни колеги). Принц Уилям си спомня с усмивка за студентските им години и споделя: „ Започнахме да живеем дружно като другари. Живяхме и с още няколко души и нещата като че ли се развиха с напредъка времето. Опознавахме се от ден на ден, прекарвахме от ден на ден време дружно.”
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
Търпение, самообладание, самообладание

Наскоро наша мъдра другарка с огромен опит зад тила си ни показа следното: „ Момичета, ще ви кажа едно нещо за мъжете, които не желаят да се обвържат – каквото и да вършиме, каквото и да си мислите, няма по какъв начин да го накарате принудително да направи каквото и да било. Един мъж би трябвало самичък да реши по кое време желае да се обвърже, а вие просто стискайте палци да сте дамата до него, когато този миг настъпи. “



Девет години след запознанството им Уилям предлага брак през 2010-та. Според историка и биограф Робърт Лейси преди този момент „ Кейт в последна сметка приема концепцията, че ще би трябвало да организира дълъг стаж. Уилям в началото декларира, че не желае да се дами до 30-тата си година. Тя чака девет години, само че най-после го получава на 28, тъй че отбелязва едно стратегическо достижение от своя страна, само че и се оказва съвършен правоприемник на трона. “

Тайната на сполучливия брак

Алфа двойките не разчитат един на различен, с цел да се забавляват и да осмислят деня си, те са самостоятелни персони със мощен темперамент, които могат да бъдат и изцяло самодостатъчни, стига да пожелаят. Научи се да пазиш поверителност и не допускай трети лица във вашия дребен свят, без значение от провокациите. Ако в миналото имаш каквито и да било терзания, дано сътрудникът ти да научи за това от самата теб, а не от околните ти или от двусмислени подмятания.

В умозаключение, алфа мъжът няма потребност от импулсивна, шумна и разкрепостена жена, която да го вади от зоната му на комфорт всекидневно, в противен случай – той се нуждае от положителна, добросърдечна и самостоятелна дама, която да го посреща и изпраща всеки ден с усмивка и да основава чувство за уют и успокоение. Когато графикът ти е цялостен с задължения, нови контакти, стрес, адреналин, никога не желаеш да се сблъскаш със същото и в рамките на дома си, нали?

Животът на членовете на кралското семейство не е елементарен, а представете си единствено какво се случва в главата на бъдещия престолонаследник на Англия. Той има потребност от някого, на който в действителност да може да разчита в дълготраен проект. Защото короната е красива, само че тежи и се носи единствено с високо вдигната глава. А самата Кейт е схванала, както и херцогът на Единбург преди нея, че преди да станеш член на английското кралско семейство, имаш дълъг и сложен път за извървяване, само че в случай че правиш дребни и добре премислени стъпки и се вслушваш в спокойния глас на разсъдъка и мъдростта, един ден справедливо ще получиш достойнството да станеш опората на една огромна и още по-обичана институция, както и на един заслужен и още по-обичан мъж.
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР