Таутираната като комикс манекенка Цеци Красимирова се отдаде на кръчмар-милионер.Красавицата

...
Таутираната като комикс манекенка Цеци Красимирова се отдаде на кръчмар-милионер.Красавицата
Коментари Харесай

Новият на Цеци Красимирова - собственик на Буда бар в Лондон

Таутираната като комикс манекенка Цеци Красимирова се отдаде на кръчмар-милионер.

Красавицата от Мездра е новото гадже на ексцентричния предприемач Стефан Стефанов, притежател на паметния „ Буда бар” в Лондон. Заведението, обичано място на международния хайлайф, се намира в сърцето на британската столица, където живеят британците със синя кръв.

Изгората на Константин Димитров – Косьо Самоковеца и на Георги Иванов – Гонзо е влезнала под кожата на милионера, който също е почитател на рисунките по тялото, рапортува осведомен с настоящата любовна спекулация. „ Двамата към този момент не крият връзката си. Преди седмица баровецът беше за малко в София и незабавно се появи с новата си численост. Цеци пък не стопира да му се смъква, то не бяха гушкания, не беше натискане по сепаретата”, скицира случката очевидецът на обществения петинг.

Софийският хроникьор рапортува, че Стефан е Цеци са дружно към този момент повече от година, само че до момента са пазели взаимоотношенията си надалеч от любопитни очи. Клюката носи, че кръчмарят-милионер бил подготвен да узакони любовта им с автограф в ритуалната зала, написа "Таблоид ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР