Таткото на най-великия български футболист почина в края на август

...
Таткото на най-великия български футболист почина в края на август
Коментари Харесай

Христо Стоичков Се Просълзи В Ефир. Вижте Кое Докосна Душата На Футболната Легенда

Таткото на най-великия български футболист умря в края на август 2014 година от рак на панкреаса. След като положението на 74-годишния мъж се утежни, синът му долетя по неотложност от Маями и направи всичко по силите си, с цел да го избави. Стоичков уреди и персонално заведе татко си в една от най-хубавите клиники в света в Истанбул, само че се оказа, че подлата болест към този момент е нанесла необратими последици в организма на татко му, и ултрамодерната инсталация и лекарите бяха безсилни.

Не е загадка, че дълги години Ицо бе в обтегнати връзки с родителите си. Към днешна дата Христо горко се разкайва, че е странял от майка си и татко си, че не е прекарвал повече време край тях.

" На татко ти съумя ли да му кажеш всичко? ", запита Пашова своя посетител, като въпросът на секундата изкриви усмихнатото лице в Стоичков и устните му притрепериха. " Не ", съумя единствено да отвърне той с насълзени очи.

" Изгубих много близки хора - баща, Кройф, Трифон Иванов, само че спомените за тях остават. Те са част от моя живот. Моята фантазия да стана футболист ес сбъдна, защото имах двама индивида, които към този момент не са срад нас - дядо ми и моя татко, постоянно съм се водил по тях. Те какви са били и аз къде съм тръгнал... ", сподели Камата, откакто се окопити.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР