Тъстът на Григор Димитров – Елдар Османов, се разминава поне

...
Тъстът на Григор Димитров – Елдар Османов, се разминава поне
Коментари Харесай

Тъстът на Григор Димитров е от най-богатите врагове на Путин! Има над 100 дела срещу него в Москва



Тъстът на Григор Димитров – Елдар Османов, се разминава най-малко към този момент със глобите, които са наложени на куп съветски предприемачи. Причината е, че таткото на Лолита не е измежду доближените до Владимир Путин олигарси.

Нещо повече, бащата на Гришовата възлюбена има съществени правосъдни проблеми в Русия. Образувани са към 100 наказателни каузи против неговата енергийна компания през 2020 година. Това се случва с благословията на Путин. Османов постоянно е свързван с незаконни схеми и финансови измами. Освен това е апетитен за зложелател на Путин.

Заради това напуща страната преди няколко години и се открива в Америка. Именно там е основан бизнесът му сега. Фирмите на таткото на Лолита са във Флорида, където Османов живее дружно със брачната половинка си. За точното му положение няма публични данни, само че се допуска, че надвишава 1 милиарда $.

Руският милиардер е притежател на първокласен комплекс на брега на океана. В него отсядат Лолита и Григор, когато са във Флорида. Бизнесменът следи изкъсо персоналния живот на щерка си. Османов е винен за проваления й брак с различен богат правоприемник – Гаспар Авдолян. Дори освен това – наклеветен е, че е омъжил Лолита по сметка. Конфлит сред него и бащата на брачна половинка на Османова за голяма сума пари става причина за края на брака на децата им, писа „България Днес“.

Когато се разбра за връзката на Лолита с Гришо, мнозина побързаха да разгласят, че таткото по никакъв начин няма да утвърди избраника на щерка си. Милиардерът не желал към нея да се навъртат красиви и нахакани младоци, които да я употребяват поради парите. Явно Димитров е съумял да завоюва Османов и е потвърдил, че не е с Лолита поради положението й. Затова е одобряван задушевно в дома на семейството в Маями. За разлика от околните си Лолита живее в Монако. Мести се в княжеството преди четири години след развода с Гаспар.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР