Търсят гаранции за сигурността си след поражението на Москва -

...
Търсят гаранции за сигурността си след поражението на Москва -
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Елитът на Русия се страхува, търси контакти с Киев

Търсят гаранции за сигурността си след провалянето на Москва - не става дума единствено за предприемачи, а и за представители на Кремъл, заяви Андрей Юсов от Главното разследващо управление 

 

Представители на елита на Русия се опасяват за бъдещето си. Правят опити да открият контакти с Украйна и други страни, с цел да получат гаранции за сигурност след провалянето на Русия. Това излиза наяве от думите на представителят на Главното разследващо ръководство на Украйна Андрей Юсов, представен от УНИАН. 

 

" Те търсят излаз, несъмнено - уточни той. - И освен с Украйна. Географията, в която се пробват да получат персонални гаранции за сигурност за себе си, за положението си, за фамилиите си, е много необятна. "  

Според него по този метод те ще се опитат да избегнат правосъдно гонене в бъдеще.

 

Според него става дума по-скоро за бизнес елита, само че към този момент имало и представители на политическата класа - " измежду жителите на Кремъл " и " този развой ще набира скорост ", съобщи представителят на украинското разузнаване.

 

В същото време той означи, че руснаците ще засилват контактите още повече, когато Украйна реализира по-осезаеми триумфи. 

 

" Украйна, несъмнено, употребява всевъзможни принадлежности, най-креативни подходи, с цел да форсира освобождението на нашите територии, изправяйки страната агресор пред правораздаването - добави Юсов. - Реализират се доста контакти и интервенции, за които в този момент не можем да приказваме. Но след успеха, повярвайте ми, ще има доста забавни неща. "  

 

Само преди 2 седмици, Андрей Юсов уточни, че множеството представители на съветския хайлайф схващат, че Русия няма да може да завоюва войната против Украйна, само че към момента имат вяра във опцията за реализиране на " тъждество ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР