Търпеливо изчаках да дам сведения по определения законов ред. Дадох

...
Търпеливо изчаках да дам сведения по определения законов ред. Дадох
Коментари Харесай

Гешев: Никой не може да ме изплаши, не ме е страх!

Търпеливо изчаках да дам сведения по избрания законов ред. Дадох пояснения в СРП, в хода на инспекция по сигнал, подаден от Борислав Сарафов към мен. Подозирам, че сигналите от него са оповестени първо в медиите, само че това е естествено за морала на хората, които го вършат. Това съобщи на брифинг основният прокурор Иван Гешев. 

" Това е атентат против страната, управляващите и конституционните принцип и европейските полезности. Принципи, върху които се гради демокрацията. Това е началото на края на превзета страна, олигархично-политическа мафия и края на политически отпадък, мафия, нарушители и крадци ", добави Гешев.

Той сподели, че е изскочил незабавно от колата след нападението над него, с цел да види дали има жертви измежду другите хора. " Това, че някои написаха, че в автомобила са били и фамилията ми не е по този начин и си е тяхно решение. 

Гешев сподели, че ще работи с непознати служби по откриване на проблема, не тъй като не има вяра на родните експерти, а желае непременно да се стигне до истината. 

" Никой не може да ме изплаши и не ме е боязън ", сподели обвинител номер 1. 

Снинка: Агнес Методиева 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР