Тарикат с Рейндж Ровър спря без задръжки в насрещното и

...
Тарикат с Рейндж Ровър спря без задръжки в насрещното и
Коментари Харесай

Тарикат спря в насрещното. Разпознаха важна клечка

Тарикат с „ Рейндж Ровър ” спря без задръжки в насрещното и слезе да си напазарува в нонстопа на ул. „ Богомил ” в събота вечер. Нахалството на водача е още по-голямо, тъй като първокласното возило е тъкмо под знака „ Спирането неразрешено ”, заяви „ Марица ”

Абсурдното е, че бдителните жители, разпространили  фотографията в обществените мрежи, са разпознали в нарушителя някогашния кмет на Пловдив Иван Тотев.
-->
„ Този е огромен гьонсурат. Често стопира на това място, като даже не пуска спешни светлини. Обикновено потегля без мигач, а постоянно приказва по телефона, до момента в който кара ”, настояват хора от квартала. 

На фотографията се вижда, че още няколко коли са спрели в насрещното, с цел да си купят нещо от магазинчето. „ Нормално. Щом кметът го прави, за какво и другите да не газят разпоредбите. Рибата постоянно се вмирисва откъм главата. Вместо да дават образец, българските управници първи потъпкват  законите и няма по какъв начин да чакаме друго от жителите ”, разяснява създателят на сигнала. И добавя – по кръстовищата и булевардите в Пловдив е цялостно с тарикати.

 Човекът  ползва още една фотография, на която се вижда по какъв начин мъж стопира по средата на платното в дребната уличка зад Четвъртък пазара и слиза от колата, до момента в който останалите го чакат да си купи баничка. Явно образецът на Тотев е инфекциозен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР