Търговско-промишлената камара на Република Молдова има голямото удоволствие да съобщи,

...
Търговско-промишлената камара на Република Молдова има голямото удоволствие да съобщи,
Коментари Харесай

Канят родни бизнесмени на изложението Произведено в Молдова...

Търговско-промишлената камара на Република Молдова има огромното наслаждение да заяви, че XX-тото издание на Националната галерия „ Произведено в Молдова “ ще се организира от 01 до 05 февруари 2023 година в Международния изложбен център „ MOLDEXPO “.

Националното ревю „ Произведено в Молдова “ се провежда годишно от Търговско-промишлената камара на Република Молдова под патронажа на държавното управление на Република Молдова и с годините се трансформира в едно от огромните и влиятелни изложби в страната. Основна цел на събитието е да се разпространяват локалните артикули и услуги, наблягайки тяхната конкурентоспособност и да се открият нови благоприятни условия за основаване на устойчиви бизнес партньорства.

На формалното разкриване /1-ви февруари/ ще вземат участие държавни ръководители и чиновници на Република Молдова, централни и локални обществени управляващи, представители на дипломатически задачи, упълномощени в Молдова, бизнесмени и бизнес делегации от разнообразни страни.

Изложението ще бъде хазаин на богата бизнес стратегия, която ще засегне настоящи тематики за представителите на бизнес средите в страната и чужбина.

Търговско-промишлената камара има удоволствието да предложения представители на бизнесмени и бизнеса от Република България да вземат участие в това събитие.

За спомагателна информация и записване за присъединяване, апелирам, свържете се с Търговско промишлената камара на Република Молдова, отдел „ Международни връзки “, лице за контакт – госпожа Инга Леонтеан, тел. за връзка +373 22 22 26 26, e-mail:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР