Търговско дружество в Солун предлага от понеделник магазините в града

...
Търговско дружество в Солун предлага от понеделник магазините в града
Коментари Харесай

Голяма изненада в Солун! Решението

Търговско сдружение в Солун предлага от понеделник магазините в града да затварят по-рано поради енергийната рецесия и за икономисване на сила.

Конкретното предложение е във вторник, четвъртък и петък магазините да работят от 10:00 до 19:00 ч., а в понеделник, сряда и събота – от 10:00 до 16:00 ч.
-->
„ Заради проблемите, зародили вследствие на енергийната рецесия, и непредвидените усложнения през идната зима, поради намаляването на оборота и настояването на държавното управление за понижаване на потреблението на електрическа енергия, Управителният съвет на Търговската асоциация на Солун реши да предложи понижено работно време за магазините в следобедните/вечерните часове ”, се споделя в известието,

Председателят на сдружението Панделис Филипидис сподели за локалния портал „ GRTimes ”, че са съгласни с държавните насоки за понижаване с 15% на разноските за електрическа енергия и ги ползват на процедура, само че акцентира, че тази рекомендация би трябвало да бъде подкрепена и от огромните търговски центрове.

„ Ние насочваме предложение в сходство с настояването на държавното управление, само че или всички дружно ще поставим старания, или никой. Ще забележим по какъв начин ще реагира пазарът първата седмица ”, посочи Филипидис. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР