Търговската верига Лидл излезе с предупреждение към своите клиенти за

...
Търговската верига Лидл излезе с предупреждение към своите клиенти за
Коментари Харесай

Лидл с предупреждение към клиентите си за артикул от брошурата

Търговската верига Лидл излезе с предизвестие към своите клиенти за един продукт от настоящата листовка за актуалната седмица - 5-11 юни, видя Plovdiv24.bg .

Става въпрос за масло, немска марка, което е на цена от 4,79 лева за 250 гр. Информацията е обвързвана с това, че продуктът може да бъде привършен още в първи ден от промоцията. Съответно на фотографията до етикета с цената има звездичка, която указва на клиентите, че количествата са лимитирани.

Ето какво написа на брошурата с дребни букви най-отдолу:

Този продукт може да бъде привършен още в 1-вия ден на комерсиалната акция. Брошурата е за интервала от 05.06. до 11.06.2023 година Цените в нея важат за посочения на съответната страница интервал. Артикулите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция или да не са налични във всички разновидности и размери.

Артикули без ценово понижение се продават в количества, нормални за едно домакинство (до 5 продукта или 5 ко на клиент). При продукти с понижени цени понижението важи за до 5 продукта или 5 kg на клиент. Повече информация за характерностите, състава и суровините на артикулште е налична на опаковките. Лидл България не носи отговорност за позволени печатни неточности.

Лидл България си резервира правото на смяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Повече информация ще намерите на www.lidl.bg. Всички цени в брошурата са в лв., с включен Данък добавена стойност. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР