Търговище. Търговище. Тялото на загинал възрастен мъж е било открито

...
Търговище. Търговище. Тялото на загинал възрастен мъж е било открито
Коментари Харесай

Тялото на загинал възрастен мъж е било открито след пожар в дома му в поповско село

Търговище. Търговище. Тялото на умрял възрастен мъж е било намерено след пожар в дома му в поповско село. Това оповестиха от ОДМВР – Търговище . Инцидентът е станал на 23 януари т.г. към 23.20 часа.

В РУ-Попово е получен сигнал за зародил пожар в пристройка към къща в с. Априлово, община Попово, населявана от 74-годишен самотноживеещ мъж от селото. Пристигнали на място чиновници на РСПБЗН-Попово и на РУ-Попово в кулоар на към метър от входната й врата са намерили натрупа на притежателя. При осъществения първичен оглед следи от принуждение по тялото не са открити. Откарано е в МБАЛ-Търговище за аутопсия. В резултат на случая е унищожена към 400 кв м разгъната повърхност от постройката, към 230 кв м покривна структура, облекла, хранителни артикули, домакинско имущество.

Пожарът е погасен от екип чиновници на РСПБЗН-Попово с един противопожарен автомобил и две водоноски. За гасенето му са употребявани към 20 000 л вода. Причините за пораждане на случая са в развой на изясняване. По случая е стартирано досъдебно произвеждане по член 330, алинея 3 от Наказателния кодекс. Разследването се прави под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР