Търговище. Служители на РСПБЗН-Търговище с 4 противопожарни автомобила са се

...
Търговище. Служители на РСПБЗН-Търговище с 4 противопожарни автомобила са се
Коментари Харесай

Пожар горя в жилищен блок в Търговище, няма пострадали

Търговище. Служители на РСПБЗН-Търговище с 4 противопожарни автомобила са се отзовали на получен в 13,20 ч на 23.01.2022 година сигнал за зародил пожар на остъклена тераса на апартамент в жилищен блок в кв. „ Запад 3 “ на гр. Търговище, оповестиха от пресцентъра на полицията. Вследствие случая е унищожена бяла техника, PVC дограма и са опушени към 40 кв м стени. Намиращите се наоколо до огнището на пожара елементарно запалими материали – бои, лакове, са способствали за бързото му разпространяване и мощното задимяване в жилището.
Няма потърпевши хора.
Вероятната причина за пораждане на случая е късо съединяване в ел. скара на терасата.

За горепосочения интервал от време екипи на РСПБЗН-Търговище и Попово са погасили без директни материални загуби пожари, зародили в сухи треви вследствие немарливост при боравене с открит огън – в местността „ Момина чешма “ край гр. Търговище, и наоколо до с. Ломци/до пътя гр. Попово – гр. Разград/.

Служители на РСПБЗН-Търговище са погасили също без директни материални загуби пожар в железен резервоар за боклуци в кв. „ Запад “ на гр. Търговище. Благодарение на бързата им професионална интервенция е предотвратено огънят да обхване и паркиран наоколо лек автомобил. Екип на РСПБЗН-Попово е погасил без загуби пожар, зародил в коминно тяло на къща в с. Берковски, община Попово.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР