Таня и Светозар стартираха съвместния си живот с позитивизъм и

...
Таня и Светозар стартираха съвместния си живот с позитивизъм и
Коментари Харесай

Разваляме Изненадата! Ето Какво Ще Се Случи На Финала На Женени От Пръв Поглед!

Таня и Светозар стартираха взаимния си живот с позитивизъм и доста вяра, само че доближиха до тежък интервал, изпълнен с взаимни обвинявания. Връзката на Юлия и Михаил се намира в ранна фаза, само че сред двамата има неизказани проблеми.

Ще продължат ли двойките взаимния си живот или ще се разделят, ще забележим във финалните епизоди на предаването през днешния ден и на следващия ден по Нова тв.

Ивана и Мерал претърпяват подем в връзките си, откакто минаха през рецесия. Двамата провеждат вечеря на мястото, където се срещаха за първи път в деня на сватбата си. Там те още веднъж се върнаха към всички страсти от един от най-важните дни в живота им месец откакто си споделиха „ Да “ без да се познават. Ще има ли хепи енд за Ивана и Мерал, следва да разберем на следващия ден.

Таня и Светозар претърпяха много сложни моменти през последната седмица, написа разкрития. Те ще проведат сериозен диалог за бъдещето на брака си. Таня споделя своите усеща и страсти, а ключът към дома на брачна половинка й се трансформира в знак на възходите и спадовете в връзките на двойката. Таня и Светозар намират сили да се ухилен един на различен, само че дали ще спасят брака си?

След като Юлия беше на посетители на Михаил в Пловдив, в този момент е негов ред да посети дома й в София. Семейството поставя на масата всички свои терзания и разискват въпросителните в връзките си, написа nova.bg. Ще успее ли Мишо да се пребори за вниманието и възприятията на своята брачна половинка? Какво решение ще вземат те за брака си, ще забележим в последните епизоди на „ Женени от пръв взор “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР