Танцьорка по спортни танци и участничка в редица родни конкурси

...
Танцьорка по спортни танци и участничка в редица родни конкурси
Коментари Харесай

Хитова танцьорка стана съветник в парламента. Коя е

Танцьорка по спортни танци и участничка в редица родни състезания по хубост, в това число и в „ Мис България ”, ще поучава благоевградския народен представител от Политическа партия Владимир Табутов по какъв начин да си прави законодателната активност, написа struma.bg.

Хубавицата Джесика Гюмишева от гр. Сливен, която през 2018 година беше „ Мис Обзор ”, е единствено на 23 години, само че учи право в Нов български университет, заради което Табутов я е наел да го поучава по правни действия.
-->
За следващ път в Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта влиза като нещатен помощник и спортният възпитател, треньор по спортно насочване, професор в ЮЗУ и един от създателите на Съюз на демократичните сили в Благоевград доктор Атанас Георгиев.

В момента от всички назначени в 48-о Народно събрание сътрудници на депутати, парламентарни групи и парламентарни комисии Гюмишева е най-младият, а Георгиев, който е на 75 година – най-възрастният специалист, имаш късмет да се впише в парламентарните летописи със съвет, законопроект или законова поправкау написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР