Танцьорът и влогър Калоян Димитров-Балан, който стана любимец на публиката

...
Танцьорът и влогър Калоян Димитров-Балан, който стана любимец на публиката
Коментари Харесай

Любимец от Фермата 3 ще става баща ВИДЕО

Танцьорът и влогър Калоян Димитров-Балан, който стана любим на публиката с присъединяване си в телевизионното риалити " Фермата " през 2017 година, ще става татко за първи път, написа life.dir.bg.

28-годишният Калоян заяви радостната вест в профила си в Инстаграм, където разгласява фотография с обичаната си Надежда, на която предложи брак при започване на април. Двойката е дружно от съвсем 3 години.

" Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб пораства нашият нов живот! ", написа разчувстваният предстоящ баща.

Няколко часа по-късно Калоян Димитров разгласява и малко видео от деня, в който годеницата му го зарадва с позитивния резултат от теста за бременност.

" Най-специалният миг в живота ми/ни! В този момент всичко в мен се прекатурна. Щастие в най-чистата му форма! Който го е изживял, ще ме разбере, който не е му го искам от сърце ", написа влогърът, който лети в облаците от благополучие, към видеото.

Той не е споделил по кое време се чака раждането на първата му рожба, само че от фотографията на бременната Надежда може да се допусна, че двамата ще се радват на лятно бебе.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР