Танцьорът Атанас Месечков, който е партньор на Неделя Щонова в

...
Танцьорът Атанас Месечков, който е партньор на Неделя Щонова в
Коментари Харесай

Д-р Щонова не е на себе си! На Месечков му предстои тежка операция, оставането му в шоуто е под въпрос

Танцьорът Атанас Месечков, който е сътрудник на Неделя Щонова в предаването „ Денсинг старс “, има фрактура на крайници и продължаването му в шоуто е под въпрос. На последния лайф Атанас събра сили и танцува, въпреки експлицитната лекарска възбрана.
Талантливият танцьор, който чака завръщането на „ Денсинг старс “ цели 10 години, евентуално ще приключи присъединяване си. Предстои му тежка интервенция, написа България през днешния ден.
„ Имам счупена костица сред петата и глезена, в този момент съм малко замаян “, изясни философски той. Това не попречи на националния танц, с който се показаха пред журито и феновете с докторката. Но в действителност лекарите са твърдо срещу неговото присъединяване във формата поради здравословното му положение сега. Съветът им е да си почива най-малко 30 дни, след което му следва интервенция.
Месечков е решил все още да отсрочи почивката и интервенцията за след края на формата. Но е мощно обезпокоен, че може и наложително да се наложи да остави доктор Неделя Щонова на различен собствен сътрудник.
Той не е навън от шоуто и продължава да танцува, когато на сцената се изисква повече танцьори. Но по всякакъв начин заобикаля да се среща с Емануела и не приказва добре за нея. Няма нищо срещу да му дадат нова звезда и да продължи напред в шоуто.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР