Танцувалното шоу Денсинг старс се завръща в родния ефир през

...
Танцувалното шоу Денсинг старс се завръща в родния ефир през
Коментари Харесай

Ето коя голяма звезда влиза в Денсинг старс

Танцувалното шоу " Денсинг старс " се завръща в родния ефир през февруари, а продуцентите Иван и Андрей са отправили предложения към едни от най-обичаните родни звезди да се включат в надпреварата. 

Вече из медиите се въртят някои скандални имена, само че наш кореспондент научи сигурно коя огромна звезда се е навила да се впусне в това предизвикателство. 

Актрисата Мария Бакалова е измежду първите, които е споделила " ДА " и сигурно ще бъде измежду участниците, написа show.blitz.

Поканата към нея е напълно естествена, защото през последната година медийният интерес е изключително огромен. И появяването й в този формат ще докара до повече фенове. 

Подмятат се и други имена измежду участниците, като най-често се загатват Дара и Гери-Никол. Двете певици обичат да танцуват и сигурно биха били атракция в " Денсинг старс ", а и довели до по-млада публика. 

Голяма чалга звезда също се е съгласила да се включи, само че името й към този момент се пази в цялостна загадка. Надяваме се в най-скоро време да научим нейното име и да ви го съобщим.

Ще има и представителка от " Ергенът ", само че продуцентите към момента не са решили на коя от дамите да се спрат.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР