Тъмносини и десни симпатизанти се разгневиха на плана на Христо

...
Тъмносини и десни симпатизанти се разгневиха на плана на Христо
Коментари Харесай

Десните в смут: ДБ, връщате третия мандат веднага!

Тъмносини и десни симпатизанти се разгневиха на проекта на Христо Иванов да прави кабинет, в случай че Демократична България получи третия мандат. Вместо наслада, че техните хора най-сетне, след десетилетия имат късмет да сформират държавно управление, почитателите изпаднаха в цялостен ужас. Това е капан, нищо положително не следва от сходен вид, безапелационни са те.  

„ Ако получите мандата, незабавно то върнете. Стига сте си играли на политика, стига сте ни губили времето! Бързо на избори! ”, приканиха хора от тъмносините редици.

Други на десния фронт предизвестиха Демократична България, че очевидно са тръгнали твърдо да се самоубиват благодарение на Има Такъв Народ и ГЕРБ.

След като и политологът Андрей Райчев се включи в хора за третия мандат и отсъди умело, че Демократична България имат действителен късмет за кабинет, десните безусловно пощуряха.

" Щом този го споделя, на капан е ", отсъдиха тъмносини. " Щом Кънчовците започнаха да ни навиват, Демократична България би трябвало да направи тъкмо противоположното ", приканват хард лайнери. Те са афектирани, че е допустимо Иванов да направи поредна коалиция и с исконния зложелател - Българска социалистическа партия, в лицето на Корнелия Нинова.

" Няма да преглътнем поредна прегръдка с алените. ", отсякоха недоволните.   

Скептици пък се подиграха на цялата нервност за въпросната алтернатива, като заключиха, че няма смисъл Христо Иванов и ген. Атанасов да си вършат проекти за кабинет, откакто никой няма желание да им дава третия мандат.

Двамата водачи обаче към този момент са взели нещата насериозно и тъмносиният началник даже съобщи, че в случай че президентът даде зелена светлина за сформиране на кабинет, първо ще се извърнат към Политическа партия за диалози. Христо Иванов пък съобщи, че макар драмите с Има Такъв Народ, с тях също би трябвало да се договаря за ново ръководство. 

В същото време, Иванов заприказва за експертно държавно управление с пай небосвод, което пък напълно смути десните симпатизанти. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР