Тъмнокожият американски актьор и професионален футболист Тери Круз, известен от

...
Тъмнокожият американски актьор и професионален футболист Тери Круз, известен от
Коментари Харесай

Негърът от рекламата на Old Spice: Перверзен продуцент се опита и мен да ме изнасили, хвана ме за...

Тъмнокожият американски артист и професионален футболист Тери Круз, прочут от поредицата " Непобедимите " и рекламите на Old Spice, се оплака, че извратен продуцент от Холивуд е упражнявал полов тормоз и по отношение на него.



Тери призна, че е решил да опише своята история в Туитър на фона на абсурда, който се разгаря към различен холивудски началник - Харви Уейнстейн, махленски в полов тормоз.

Инцидентът е станал през 2016 година по време на светско празненство. Известен продуцент, чието име Тери не посочва, го е хванал за пениса. При това неволна свидетелка на ужаса е станала брачната половинка на артиста.

По думите на Круз, той е желал " да срита задника " на мерзавеца, само че се изплашил, че може да бъде измамен под отговорност от управляващите и от реакцията на медиите.

Миналата седмица няколко служителки на холивудски компании по едно и също време обявиха, че са били подлагани на полов тормоз от страна на продуцента на трилогията " Властелинът на пръстените " Харви Уейнстейн. След това маститият продуцент бе уволнен от компанията Weinstein Company, чийто съосновател е той. След това последваха признанията на известната актриса Азия Ардженто, която 20 години по-късно съобщи, че продуцентът я е изнасилил, само че тя е пазила безмълвие от боязън, че Уейнстейн ще ѝ унищожи кариерата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР