Тъмно петно на тила на лидера на Северна Корея Ким

...
Тъмно петно на тила на лидера на Северна Корея Ким
Коментари Харесай

Догадки за раната на главата на Ким Чен Ун

Тъмно леке на тила на водача на Северна Корея Ким Чен Ун провокира множестов догатки и догатки в медиите по света. Петното бе скрито с лепенка за рани на главата. Раната на главата на севернокорейския водач се видя в фрагменти на  националната телевизия.

За момента остава мистерия какво е предизвикало тези следи по главата на тоталитарния водач. Може да е белег за някакво прикрито заболяване, а може и просто да е блъснал главата си в рафт или долап, пишат международните медии. Това, което се знае с относителна изясненост е, че се е появил някъде след 11 юли. Именно тогава камерите са уловили Ким и на записа не проличава сходно нещо.

В материала си южнокорейския уебсайт NKNews демонстрира сравнителни фотоси на ръката на Ким през март предходната година и насетне, от които излиза наяве, че каишката на неговия първокласен часовник е била по-стегната в предишното. Това събитие провокира следващи спекулации, че Ким, който би трябвало да е към 38-годишен, е свалил няколко кг. Националната разследваща работа на Южна Корея съобщи пред депутатите предходната година, че Ким е напълнявал „ доста “ с всяка минала година, откогато пое властта през 2011 година, а предходната година той е бил подложен на специфична диета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР