Тамара Глоба разкри кои зодии ще преживеят най-големи промени през

...
Тамара Глоба разкри кои зодии ще преживеят най-големи промени през
Коментари Харесай

Kои зодии ще преживеят най-големи промени през 2024-та?


Тамара Глоба разкри кои зодии ще преживеят най-големи промени през 2024-та. Според източната традиция 2024 година се счита за Годината на Зеления змей. Този интервал ще бъде забавен и от позиция на западната астрология.
Известният астролог Тамара Глоба
направи прогнозата си за този интервал за всички знаци на Зодиака. Според прогнозата й, годината дава обещание да бъде изпълнена със събития и страсти. Задават се ярки промени и нови благоприятни условия за всеки знак от Зодиака.
2024 година ще бъде идеална година за
саморазвитие и себепознание. Под въздействието на планетата Меркурий ни чакат забавни открития и непредвидени благоприятни условия за разширение на кръгозора.Тамара Глоба поучава зодиакалните знаци да демонстрират самообладание и еластичност, както и да бъдат готови за непредвидени обрати.
„ Някои проекти може да се наложи да
бъдат изменени или отсрочени за известно време, само че в дълготраен проект тези промени ще бъдат от изгода и ще ви оказват помощ да спечелите нови благоприятни условия “, споделя тя. “2024 година ще означи значима повратна точка в живота на всеки. Големите благоприятни условия ще засягат всички области: от кариерата до персоналните връзки “, прибавя тя.
Ето кои зодии ще се сблъскат с трудности пред новата година и кои ще се трансфорат в любимците на Зеления дървен змей:
Очаква ви необикновено продуктивно и наситено време. Събитията през годината може да се развият ненадейно за вас. Ще имате доста разнообразни неща за извършване. Не би трябвало да мързелувате.В началото на годината не се поддавайте на неприятното въодушевление и не се затваряйте в себе си.2024 година ще бъде сполучлива за родените в годините на Плъха, Кучето, Козата и Маймуната.

Трябва да преразгледате целите си. Интересите на вашето семейство и на приятелите ще станат необикновено значими за вас. Кариерата остава на назад във времето.През първата половина на годината са вероятни финансови усложнения. Бъдете подготвени да извършите сложни избори.Късмет чака родените в годините на Козата и Бика

Бъдете деликатни към фамилията и приятелите си. Опитайте да не им казвате обидни думи, тъй като възобновяване на връзката няма да е лесна задача. По-добре е да изразявате страстите си в творчеството.Голям шанс чака родените в годините на Свинята, Вола, Заека и Петела.

За да постигнете отлични резултати, би трябвало да отхвърлите всички подозрения. Ако сте решителни, ви чакат огромни награди. Ще съумеете да разрешите доста противоречиви въпроси.

Бъдете упорити в постигането на задачите си, само че не забравяйте да проявявате почтеност и достойнство. Това е единственият метод да спечелите безупречна известност. Вършете положителни каузи.Родените в годините на Коня, Тигъра и Дракона ще си завоюват изключително почитание в обществото.

Очаква ви бързо израстване в кариерата. Бъдете практични и педантични във всичко. Лесно ще постигнете мечтаното. Всички ваши проекти ще могат да се осъществят. Поставяйте си високи цели. Ще срещнете нови съидейници.Късмет чака родените в годините на Коня, Тигъра и Бика.

Може да се лишите от вътрешната си естетика. Най-трудните интервали за вас ще бъдат февруари, март, август, септември и ноември. Опитайте се да избягвате конфликтни обстановки.Ако сте родени в годините на Заека, Петела или Козата, ви чакат световни промени.

Очакват ви извънредно удобни събития. Това важи изключително за родените в годините на Коня, Бика и Плъха. Очаква ви триумф в кариерата. Промените несъмнено ще са позитивни за вас. Винаги може да разчитате на интуицията.

Годината ще бъде необикновено дейна и даже динамична. Ще желаете изцяло да измененията живота си. Може би ще решите да се преместите на друго място. Това ще стане преди втората половина на годината. Особено дейни ще бъдат родените в годините на Вола, Маймуната, Петела и Змията. През май и ноември не взимайте значими решения.

Не сте привикнали да стоите и да чакате със скръстени ръце. Тази година сами ще измененията действителността си. Предстои ви да извършите покупко-продажби с недвижими парцели. Бъдете настойчиви, само че не прекалявайте.

Може да откриете нови гении и качества. Бъдете по-креативни. Не бива да говорите за правилата си пред хора, които не ви одобряват съществено. Ще имате опция да превърнете заниманието си в пълностоен източник на приходи.

Ще съумеете да постигнете това, което желаете, в случай че започнете да плувате против течението. Обстоятелствата няма да се развият по този начин, както сте възнамерявали. само че това не е причина да се разстройвате.Специален шанс и огромни промени чакат родените в годините на Петела, Бика, Змията и Маймуната. Няма потребност да се съпротивлявате на измененията, написа jenata.blitz.bg.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР