Тамара Глоба отправи предупреджение към 2 зодии - през юни

...
Тамара Глоба отправи предупреджение към 2 зодии - през юни
Коментари Харесай

Астролог с предупреждение към 2 зодии! На кои дати идва промяната

Тамара Глоба насочи предупреджение към 2 зодии - през юни би трябвало да се приготвят за фрапантни промени в живота. Руският астролог обръща внимание на няколко основни дати - 5-ти, 9-ти, 13-ти, 20-ти до 22-ри, 26-ти, 27-ми, 28-ми.

Дева
-->
Първата половина на месеца ще бъде обвързвана за Девите с възстановяване на финансовото им положение. Вероятно ще се наложи да сменят работата си, което ще е от изгода за тези, които са изтощени непрекъснато да търсят спомагателни приходи. Възможност ще помогне да получите преференциално предложение за работа, на което представителите, родени под Венера, единствено ще се радват.

Девите ще пътуват доста, както по волята на събитията, по този начин и по лично предпочитание. Те би трябвало да се приготвят за гласност и бизнес пътувания, които ще донесат освен облага, само че и нови потребни връзки.

В персоналния си живот Девите ще би трябвало да избират сред остаряла връзка и нова връзка. Глоба поучава, какъвто и избор да създадат представителите на знака, да не основават секрети връзки, да бъдат деликатни с околните и да не влизат в спор с обичаните хора.

Водолей

През първия месец на лятото измененията ще обиден персоналния живот. Водолеите ще бъдат безусловно завладени от страсти, ще желаят нови прекарвания, запознанства и занимания. Напрегнатият месец, дава обещание Глоба, ще донесе доста промени и Водолеите ще реагират на тях с оптимизъм.

Жаждата за завършения ще изненада другите, които са привикнали с обстоятелството, че представителите на знака нормално са рационални и съществени. Глоба ги предизвестява за неоправдани завършения, които могат да съсипят живота им за дълго време.

В същото време фамилните Водолеи ще се нуждаят от внимание към децата си, които могат да срещнат проблеми. Ако помогнете в точния момент на по-младите, компликациите ще отпаднат. Астрологът също поучава да се обърне внимание на жилищата. Водолеите би трябвало да създадат ремонт, който единствено ще ги сближи с сътрудниците им.

През последната десетдневка на юни прочувственият декор ще стартира да избледнява и може да зародят кавги, заради което е по-добре да не предприемате пътувания за това време. Но си коства да инвестирате в неподвижен парцел - сходно решение ще се изплати с времето, счита астрологът, написа glasnews.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР